+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Business Unit Manager - Business Applications Eemnes

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Futureproof Group

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als Business Unit Manager - Business Applications ben je de leidinggevende van een groeiend en deskundig team, gespecialiseerd in Microsoft Dynamics en Power Platform consultancy. Je speelt een sleutelrol in het adviseren en implementeren van oplossingen voor klanten, met een focus op consultancy, trainingen en projectmanagement. Geniet van een werkomgeving, een goede work-life balance, een concurrerend salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een bonusplan en de mogelijkheid tot thuiswerken. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Functie omschrijving

Als Business Unit Manager -Business Applications ben je leidinggevende van de afdeling Business Applications. Je bent onderdeel van het management team en je rapporteert aan de Algemeen Directeur. 
Het team bestaat uit 8 fijne, deskundige collega's inclusief jezef. De unit is groeiend en op alle vlakken een volwassen unit aan het worden. 
 

De werkzaamheden van de afdeling Business Applications zijn in te delen in 5 verschillende 
categorieën, namelijk:

  1. Consultancy en implementaties op basis van Microsoft Dynamics 365 - Dit betreft het analyseren van de bedrijfsprocessen en adviseren van onze klanten over de mogelijkheden binnen de Dynamics 365 software. Vervolgens implementeren en configureren wij de bedrijfsbehoefte in onder andere de modules CRM/Sales en Field Service (Customer Engagement) en Business Central. 
  2. Consultancy voor Power BI - We ontwikkelen voor onze klanten mooie rapportages en dashboards op maat. 
  3. Consultancy op basis van het Microsoft Power Platform - Wij realiseren voor onze klanten specifieke datastromen om bedrijfsprocessen te automatiseren en efficiënter te maken (Power Automate). Dit kan zowel in combinatie met Dynamics 365, Microsoft Teams, Power Apps en PowerBI.
  4.  Consultancy voor Microsoft Teams - Wij verzorgen migraties en implementaties, met bijbehorende technische inrichting en gebruikerstrainingen op de werkvloer van onze klanten. De focus ligt hier minder op de techniek en juist meer op de eindgebruikers en gebruiksvriendelijkheid.
  5. Trainingen - Wij hebben zelf een succesvolle training ontwikkeld om security awareness te verhogen. Deze training, Bewust Digitaal Gedrag, is al door duizenden eindgebruikers van onze klanten gevolgd, bijvoorbeeld als onderdeel van hun onboarding. We geven ook trainingen voor het gebruik van andere Microsoft applicaties, waaronder OneNote en SharePoint (Teams)

Als manager van het Business Applications team, verdeel je jouw aandacht over de volgende vier gebieden.

  1. Teammanager Je geeft leiding aan de collega’s in het team en verzorgt het bijbehorende teammanagement. Als teammanager ben je ook verantwoordelijk voor de strategie en de productontwikkeling van de business unit en het uiteindelijke (financiële) resultaat.
  2. Business Consultant Bij Dynamics projecten heb je, samen met de Account Managers, een rol in Presales-trajecten. Je gaat met de klant in overleg op zoek naar het echte probleem, zodat jullie snappen waar het eindresultaat aan moet voldoen. Met een goede vraagtechniek bepaal je de juiste projectscope en verwerk je dit in een projectdefinitie met bijbehorend plan van aanpak. Vervolgens weet jij dit over te dragen aan jouw collega’s, zodat zij Dynamics zodanig kunnen inrichten dat het volledig aan de wens van de klant voldoet.
  3. Projectmanager (inclusief planning) Als Project Manager van Dynamics projecten ben je tijdens de uitvoering van projecten veelvuldig in contact met de klant. Je zorgt intern voor de planning van de collega’s, houdt de voortgang in de gaten, onderhoudt het contact met de klant over de voortgang en de status van het project.
  4. MT-lid Binnen het Management Team van Veldwerk vertegenwoordig je jouw Business Unit en collega’s. Hierin pak je ook specifieke MT-taken binnen jouw vakgebied op.

Initieel vallen deze vier rollen in het profiel van de Business Unit Manager. Bij verdere groei en ontwikkeling kunnen de tweede en derde rol logischerwijs zelfstandige functies worden in het team. Als Business Unit Manager heb je daar zelf de regie over. Op dit moment is voor de Business Consultant-rol en de Projectmanager-rol ondersteuning vanuit één van de collega’s binnen het team of de organisatie.


Functie-eisen

De Business Unit Manager – Business Applications heeft de volgende (persoons)kenmerken:

  • Een afgeronde passende hbo opleiding, bijvoorbeeld in de richting van (Technische) Bedrijfskunde, MER, Commerciële Economie of Business IT & Management. 
  • Minimaal 6 jaar relevante werkervaring in een relevante functie. 
  • Je bent betrouwbaar, integer en representatief.
  • Beschikt over managementvaardigheden, zoals plannen, organiseren en coördineren voor het aansturen van het team.
  • Je bent proactief, ondernemend en besluitvaardig. 
  • Je staat stevig in je schoenen en bent communicatief sterk. 
  • Het is een grote pré indien je ervaring hebt met het werken met Dynamics / Microsoft. 
Bedrijfsprofiel

Visie: We zijn de Trusted ICT Partner van al onze klanten.

  • Wij bouwen langdurige en sterke klantrelaties door altijd de best passende ICT oplossing te adviseren, creëren en ondersteunen.  
  • Dit doen we op basis van standaard producten en diensten van marktleiders in combinatie met onze toegevoegde waarde: diepgaande technische kennis, eigen complementaire diensten en relevante (zelf ontwikkelde) software producten.  
  • Missie: ICT Partner met een hoofdletter P! 
  • Als Trusted ICT Partner ligt onze focus altijd op zorgvuldig geselecteerde doelgroepen. 
  • Hiervoor maken we zoveel mogelijk gebruik van standaard producten en diensten van marktleiders. 
  • Met gespecialiseerde collega’s en innovatieve producten leveren we marktgerichte toegevoegde waarde door middel van complementaire diensten en zelf ontwikkelde producten. 
  • Vanuit gezamenlijke toegevoegde waarde creëren we met klanten, leveranciers en medewerkers, langdurige en wederzijds betrokken partnerschappen. 
  • Met respect voor elkaar en onze omgeving werken we aan een prettige leef- en werkomgeving, waar iedereen groeit en kan schitteren.

Veldwerk is onderdeel van de FutureProof Group, bestaande uit 12 zelfstandige ICT clusters, 
waarbinnen veel samenwerking en groei wordt gerealiseerd.


Arbeidsvoorwaarden

Werken bij Veldwerk betekent werken in een dynamische organisatie, waar geen dag hetzelfde is. Wij 
werken vanuit drie kantoren, in Eemnes (hoofdkantoor), Heteren en Amsterdam. Onze klanten zijn 
gevestigd door heel Nederland.

Wij bieden jou:

  • een fulltime arbeidsovereenkomst voor 32-40 uur per week, een goede work-life balance en een passend salaris bij jouw opleiding en ervaring.
  • Daarnaast hebben wij een mooi concurrerend pakket aan (secundaire) arbeidsvoorwaarden, waaronder een uitgebreide pensioenregeling, een bonusplan en de mogelijkheid om thuis te werken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in