+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amersfoort.
Laad meer vacatures

Junior Projectleider Woningbouw Amersfoort

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Building Heroes

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Be a hero

Als Junior Projectleider Woningbouw ben je verantwoordelijk voor zowel de voorbereiding als de realisatie van projecten binnen de contractvoorwaarden, besteks- en kwaliteitseisen, planning en werkbegroting. Het grootste verschil met andere Projectleidersfuncties is de grote mate van verantwoordelijk die jij draagt aan het begin van het proces (projectontwikkeling) en ook breder inzetbaar bent in de organisatie. 

Met passie voor het vak behaal je de vooraf vastgestelde doelen en signaleer je de commerciële kansen. Verder bewaak je de voortgang gedurende de projectuitvoering en draag je zorg voor een periodieke en betrouwbare financiële rapportage. Je coacht het projectteam en draagt zorg voor het extern managen van partijen.

Als Junior Projectleider Woningbouw kom je tot verbeteringen van het uitvoeringsproces en stimuleer je je team om optimalisaties aan te dragen. Je bent samen met je team verantwoordelijk voor goede klant- en bewonerscommunicatie. Je onderhoudt effectief je contacten met opdrachtgevers, co-makers en leveranciers. Je bent verantwoordelijk voor een projectteam dat bestaat uit Projectvoorbereider(s) en Uitvoerder(s). Je streeft naar goede communicatie en samenwerking binnen dit team, maar ook met alle externe partijen. Daarmee creëer je duurzame relaties en verbind je medewerkers, leveranciers, onderaannemers en opdrachtgevers. Natuurlijk hoef jij dit niet alleen te doen. Bij het onboarden wordt een coach aan jou gekoppeld om je de fijne kneepjes van het vak te leren en gezamenlijk de verantwoordelijkheid van het project te dragen.

Benefits

Als Junior Projectleider Woningbouw kan jij het volgende verwachten:

  • Goede arbeidsvoorwaarden;
  • Een (elektrische) auto van de zaak;
  • Opleidingen en trainingen om jezelf nog verder te brengen dan dat je al bent;
  • Samen met je collega’s leuke dingen doen, zoals vliegen in een Cesnna 172, borrelen tijdens Amstel Live, sportieve activiteiten, zoals de businessrun en/of de Mudmasters en eens in de twee jaar zie je jouw collega’s op een andere manier tijdens de Oktoberfesten.
Bouwstenen voor succes

Als Junior Projectleider Woningbouw dien jij onderstaande vragen met ja te kunnen beantwoorden:

  • Een bouwkundige opleiding op hbo- of mbo-niveau heeft afgerond;
  • Kennis en ervaring heeft met de realisatie van diverse projecten en daarbij ook affiniteit heeft met de voorfase (ontwikkeling);
  • Talent heeft voor communiceren en digitaal bij de tijd is; 
  • Proactief is en vooruit kijkt;
  • Woonachtig is in de omgeving van Amersfoort;
  • Een drive heeft om zich continu te willen (blijven) ontwikkelen;
  • Zich herkent in de kernwaarden van ons bedrijf: betrouwbaar, sociaal betrokken en klantgericht.

Interesse in een gesprek? Reageer dan direct!



Bedrijfsomschrijving

Onze klantpartner is een ontwikkelende bouwer met een jaaromzet van €50 miljoen;Je krijgt er 100 betrokken collega’s bij;Er wordt altijd gehandeld vanuit de klantvraag en hierdoor werk je aan een diversiteit aan projecten, zoals aan utiliteitsbouw-, woningbouw, renovatie- en verduurzamingsprojecten;op dit moment zijn ze onder andere bezig met de bouw van 190 woningen in Soest en enkele appartementengebouwen, maar ook met een fantastisch renovatie- en restauratiewerk in Bloemendaal;De onderneming is een stabiel en sociaal bedrijf met weinig verloop en korte lijnen waarbij samenwerken hoog in het vaandel staat;Er wordt bij deze moderne organisatie gekeken naar je persoonlijke situatie, om zo een optimale balans tussen werk en privé te vinden;Elk jaar worden meerdere leuke activiteiten georganiseerd samen met collega's, zoals het bezoeken van Amstel Live, het meedoen aan een Mudrun en een bezoek aan het Oktoberfest.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in