+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amstelveen.
Laad meer vacatures

Ervaren werkvoorbereider bouw vastgoedzorg Amstelveen Amstelveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Flextra Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 5.000 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Ervaren werkvoorbereider bouw vastgoedzorg

Jij als bouwkundige werkvoorbereider, wilt vast werk tegen een uitstekend salaris en pensioen. Natuurlijk zoek jij mooie uitdagende projecten, waar jij door jouw expertise de projecten uitstekend voorbereid en je in goed overleg blijft met de projectleider.

Jij zoekt een betrouwbare werkgever die denkt in mogelijkheden en oplossingen, of het nu om een auto van de zaak gaat, om mooie professionele werkkleding, doorleren, bijscholing, jij wilt dat het geregeld wordt.

Stop met zoeken naar andere werkvoorbereider vacatures en welkom bij De Flextra-Groep. De grootste en beste werkgever in de vastgoedzorg van Nederland waar je niet als nummer wordt behandeld. De reviews van onze werkvoorbereiders op Indeed, Google for Jobs en Facebook zijn het bewijs en liegen er niet om.

Flextra biedt:

– Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

– Afhankelijk van je ervaring een salaris tussen de € 3.500 en de € 5.000 bruto per maand afhankelijk van opleiding en ervaring

– Eventueel een auto van de zaak

– bij ziekte een persoonlijke coaching door professionele therapeuten

– een zeer prettige en vriendelijke werksfeer

– Een fulltime dienstverband van 40 uur per week

– Ook vakantie opnemen buiten de reguliere bouwvakvakanties

– Zeer goede doorgroeimogelijkheden

Herken jij je in deze vacaturetekst en sta jij open voor deze mooie nieuwe uitdagende functie bij een vooruitstrevend en innovatief bedrijf? Reageer dan direct en wij doen je een niet te weigeren voorstel!

Wat jij als ervaren werkvoorbereider bouw gaat uitvoeren:

Vanzelfsprekend kan jij: aanvragen van klanten beoordelen, de tekeningen en documenten controleren en zorg je voor de inkopen en voorbereiding van de projecten, zodat de juiste materialen en arbeid op tijd aanwezig zijn. Ook verzorg jij opnames en vraag je offertes op bij onderaannemers en leveranciers. Jij zorgt dat de werkzaamheden tegen een zo’n laag mogelijke prijs worden uitgevoerd, voorkomt onnodige faalkosten en verwerkt de projectadministratie, waaronder het meer- en minderwerk. De calculaties vertaal jij in een nauwkeurige werkbegroting en planning. Jij informeert bewoners, stelt veiligheidsplannen op en vraagt eventuele vergunningen op.

Je beschikt over MBO+ werk- en denkniveau, hebt minimaal 2 jaar ervaring met een soortgelijke functie bij een schildersbedrijf of aannemer bij voorkeur in de vastgoedzorg. Jij bent stressbestendig en klantgericht, analytisch, resultaatgericht, digitaal vaardig, probleemoplossend, en hebt een professionele werkhouding. Jij bent een echte team-player maar kunt ook volledig zelfstandig werken. Jij hebt kennis en ervaring met MS Office en LEAN en ervaring met Sharepoint is zeker welkom.

Aangezien het werk in de omgeving van Amstelveen is, zouden wij het erg prettig vinden als je ook in de buurt woont. Bijvoorbeeld in de regio van Uithoorn, Abcoude, Mijdrecht, Diemen of een van de omliggende plaatsen.

Referentie: V-00001195

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in