+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Startend Werkvoorbereider Woningbouw Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Building Heroes

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Building Heroes

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze rol als Junior Werkvoorbereider op een groot woningbouwproject in Amsterdam, ben je een echte held. Je helpt bij de planning en organisatie van het werk en zorgt dat alles op tijd klaar is. Je leert veel van ervaren collega's en kunt zelf ook groeien door opleidingen. Er is veel aandacht voor jouw ontwikkeling en je kunt zelf kiezen hoe je carrière verder gaat. Dit is jouw kans om te schitteren en te groeien in de bouw! Klaar om te stralen in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Be a hero

Als Junior Werkvoorbereider krijg je de unieke kans om te starten op een prestigieus woningbouwproject. Je speelt een cruciale rol in het plannen, organiseren en coördineren van werkzaamheden, waarbij je het projectteam ondersteunt en zorgt voor een tijdige beschikbaarheid van materialen. Met jouw bijdrage aan optimalisaties draag je bij aan een efficiënte projectuitvoering. Onder begeleiding van een ervaren senior werkvoorbereider kun je je vaardigheden verder ontwikkelen en het vak grondig leren tijdens dit uitdagende project in Amsterdam.

Benefits

Je ontvangt niet alleen een aantrekkelijk salaris en goede arbeidsvoorwaarden, maar ook uitgebreide begeleiding en de mogelijkheid om opleidingen te volgen. In deze dynamische omgeving is er ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Je krijgt de regie over je eigen loopbaan!

Bouwstenen voor succes

Ben je een HBO-afstudeerder in Bouwkunde en zoek je een uitdagende functie? Dan is deze vacature op jouw lijf geschreven!

Wat we zoeken:

  • Sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief samen te werken in teamverband;

  • Een proactieve en leergierige instelling, met de bereidheid om voortdurend te groeien;

  • Analytisch denkvermogen en het vermogen om problemen op te lossen;

  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.



Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een gerenommeerd bouwbedrijf in Nederland dat zich richt op het realiseren van diverse bouwprojecten, waaronder woningbouw, utiliteitsbouw, renovaties en transformaties. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis van vakmanschap en expertise in de bouwsector en staat bekend om zijn kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Onze opdrachtgever werkt nauw samen met opdrachtgevers, architecten en andere partners om hoogwaardige en toekomstbestendige gebouwen te realiseren die voldoen aan de wensen en eisen van alle betrokken partijen. Met een team van ervaren professionals en een focus op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen, blijft onze opdrachtgever streven naar het leveren van hoogwaardige en innovatieve bouwprojecten in heel Nederland.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in