+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amstelveen.

ANIOS ouderengeneeskunde Amstelveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 28 - 36 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 6.583 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Neem de verantwoordelijkheid voor behandeling op diverse locaties. De focus ligt op samenwerking binnen de zorgketen en de specifieke uitdagingen binnen de ouderenzorg.


Jouw nieuwe baan

Als basisarts ouderengeneeskunde richt je je op kwetsbare ouderen met complexe zorgbehoeften. Samen met je collega's draag je de verantwoordelijkheid voor de multidisciplinaire behandeling van bewoners op al de zorglocaties. In de hedendaagse ouderenzorg is samenwerking in de keten essentieel om de zorgcontinuïteit in de regio te behouden. 

Je werkt nauw samen met andere zorgaanbieders en het Universitair Netwerk Ouderenzorg van Amsterdam UMC (locatie VUMC), waarbij uitdaging en het streven naar het beste in jezelf als zorgprofessional centraal staan!


Jouw nieuwe werkplek

Je maakt deel uit van een vakgroep met 9 gedreven specialisten ouderengeneeskunde, waarvan enkelen kaderarts zijn. Het medische team omvat ook verpleegkundig specialisten, A(N)IOS-sen en praktijkverpleegkundigen, met uitstekende secretariële ondersteuning.

De vakgroep maakt deel uit van het behandelcentrum, dat bestaat uit ongeveer 67 zorgprofessionals, waaronder behandelend artsen, verpleegkundig specialisten, praktijkverpleegkundigen, wondverpleegkundigen, fysiotherapeuten, diëtisten, psychologen, ergotherapeuten, logopedisten, muziektherapeuten, bewegingsagogen, geestelijk verzorgers en medisch administratief medewerkers. In zelfstandige teams zorgen ze gezamenlijk voor de juiste behandeling en aandacht voor bewoners en cliënten.

Binnen deze organisatie worden alle facetten van het vak beoefend. We hebben 3 grote revalidatieafdelingen (gespecialiseerd in CVA, orthopedische, oncologische en algemene revalidatie), een ELV-afdeling, een palliatieve unit, en meerdere afdelingen voor chronische somatische en PG-zorg. De vakgroep zet zich actief in voor de professionalisering van het vak ouderengeneeskunde en door de kleinschaligheid van de regio zijn er veel mogelijkheden voor groei en ontwikkeling.

Hier worden ruim 2.000 cliënten en bewoners ondersteund door ongeveer 1.400 collega’s, 350 leerlingen en stagiaires en 400 vrijwilligers. 


Wat breng je mee?

Jij bent een BIG-geregistreerde ANIOS. 

Verder… 

  • ben jij breed geïnteresseerd in het vakgebied, op de hoogte van maatschappelijke ontwikkelingen en kan je deze vertalen naar de praktijk; 

  • houdt jij van samenwerken met andere enthousiaste collega’s, maar je kan ook goed zelfstandig werken; 

  • heb jij sterke communicatieve vaardigheden en een analytisch vermogen; 

  • ben jij proactief en sociaal vaardig; 

  • is het zeker een pluspunt als je al ervaring hebt op de afdeling met ouderen met dementie. 

Tot slot ben jij in het bezit van een rijbewijs en bij voorkeur ook in het bezit van een auto om zo tijdens de diensten gemakkelijk tussen de locaties te reizen.  


Arbeidsvoorwaarden

Bij voorkeur start je per direct voor 28 tot 36 uur per week in Amstelveen. Jouw arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao vvt. Je ontvangt een salaris tot maximaal 6.583 euro bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband.

Verder krijg jij een baan vol uitdagingen en afwisseling in een ambitieus team van professionals met…

  • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering; 

  • een goede pensioenregeling en collectieve zorgverzekering; 

  • een breed scala aan trainingen, cursussen en opleidingen.

Tot slot krijg je geen een meerkeuzesysteem aan arbeidsvoorwaarden zoals een fietsplan, aanvullende reiskostenregeling en bedrijfsfitness. 


Verdere informatie

Webinar
BKV organiseert op donderdag 23 mei 2024 om 19:30u een informatief webinar over het Medical Traineeship. Zeer interessant als jij nog niet goed weet in welke sector jij wilt werken. Diverse Medical Trainees vertellen over hun ervaringen. En ook huisarts / ondernemer Bernard Leenstra is aanwezig. Laat je informeren en inspireren. Wie weet levert het jou nieuwe inzichten op!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in