+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Hillegom.

ANIOS ouderengeneeskunde Hillegom

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 6.583 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Pak deze kans als basisarts om verder te groeien binnen de ouderenzorg. Deze zorginstelling biedt de ideale mogelijkheden voor jouw professionele ontwikkeling!


Jouw nieuwe baan

Deze vooruitstrevende organisatie zoekt een ANIOS die van diversiteit houdt. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het opstellen, aanpassen en evalueren van medische behandelplannen voor cliënten. Je beoordeelt en diagnosticeert de noodzaak van medische interventies en voert deze uit. Daarnaast geef je functionele instructies aan andere disciplines en verwijs je indien nodig cliënten door naar externe specialisten. Je onderhoudt nauw contact met de familie van de cliënt en informeert hen over de behandeling. Deze taken voer je uit onder supervisie van een specialist ouderengeneeskunde.

In deze organisatie staat 'aandacht voor ontwikkeling' centraal. Wat betekent dit voor jou?

  • Je hebt maandelijks de mogelijkheid om een college bij te wonen, verzorgd door een Subject Matter Expert (SO).

  • Elke maand ontvang je klinisch onderwijs van een revalidatiearts, geriater of psychiater.

  • Elk halfjaar wordt er een ABCDE-cursus aangeboden waar jij aan kunt deelnemen.

Je krijgt een uitdagende baan binnen een organisatie die jouw ideeën waardeert en die ruimte biedt voor jouw persoonlijke groei.


Jouw nieuwe werkplek

Deze betrokken zorginstelling zet zich in voor kwetsbare ouderen in de regio Haarlem. Met meer dan 3000 werknemers heeft zij als doel om de doelgroep zo lang mogelijk zelf de regie over hun eigen leven te laten behouden. Dit doet zij door middel van tijdelijke of langdurige zorg, verpleging, huishoudelijke ondersteuning, behandeling, revalidatie of begeleiding bij dementie. 

Jij gaat aan de slag in een verpleeghuis aan de rand van Hillegom. Het verpleeghuis biedt een veilige thuisomgeving voor mensen die kampen met geestelijke problemen, zoals dementie of oriëntatieverlies. Er bevinden zich diverse woongroepen Elke bewoner heeft een eigen slaapkamer en deelt de keuken en woonkamer met een grotere of kleinere groep medebewoners. Meerdere keren per week wordt er gezamenlijk gekookt. De sfeer in huis is bijzonder gemoedelijk, zowel onder bewoners als met de zorgmedewerkers.


Wat breng je mee?

Mooi, je hebt al bijna de hele vacature gelezen! Enthousiast? Wij worden enthousiast als jij..

  • een creatieve BIG-geregistreerd basisarts bent;

  • een warm zorghart hebt voor kwetsbare ouderen en oog voor hun welzijn;

  • flexibiliteit, creativiteit en collegialiteit toont.

Een rijbewijs is een vereiste. 

Wat moet je doen om in aanmerking te komen voor deze functie? Eigenlijk niet veel. Je hoeft alleen maar te reageren via de onderstaande gegevens en je bent klaar om de eerste stap te zetten richting een succesvol nieuw avontuur!


Arbeidsvoorwaarden

Je start per 1 mei en bent bij voorkeur 1 jaar beschikbaar. Deze zorginstelling hanteert de cao vvt. Jouw salaris bedraagt maximaal 6.583 euro bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week (cao vvt, FWG 65). Jij werkt minimaal 32 uur en maximaal 36 uur per week.

Pensioen bouw je op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn. Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld. Ook ontvang je een uitgebreid pakket met aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals een pakket met gunstige regelingen voor comfort, welzijn en ontspanning.


Verdere informatie

Webinar
BKV organiseert op donderdag 23 mei 2024 om 19:30u een informatief webinar over het Medical Traineeship. Zeer interessant als jij nog niet goed weet in welke sector jij wilt werken. Diverse Medical Trainees vertellen over hun ervaringen. En ook huisarts / ondernemer Bernard Leenstra is aanwezig. Laat je informeren en inspireren. Wie weet levert het jou nieuwe inzichten op!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in