+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amstelveen.
Laad meer vacatures

Magazijnmedewerker Amstelveen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Luba

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.350 - € 2.650 p/m

Vacature in het kort

In deze functie maak je deel uit van een klein, gemotiveerd team dat werkt aan het opbouwen van een vestiging voor vrachtwagenonderdelen. Je bent belangrijk voor het succes door het beheren van het magazijn, het verwerken van goederen en het leveren van onderdelen. Ook help je de vestiging bekend te maken. Je werkt met een computersysteem en pakt ad-hoc taken op. Het is een kans om vanaf het begin betrokken te zijn en je eigen initiatief te tonen. Klaar om jouw talenten te laten zien? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Over het werk

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarbij je een belangrijke rol speelt in het opbouwen van een kleine vestiging in de aftermarket van vrachtwagens? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van een klein gedreven team! Jouw nieuwe werkgever is een groeiende organisatie gespecialiseerd in het leveren van originele onderdelen van diverse merken voor onderhoud en reparatie van vrachtwagens. Omdat de vestiging klein is met twee collega's, is het een hele dynamische functie waarin jouw bijdrage van onschatbare waarden is voor het succes van de vestiging. Als magazijnmedewerker / chauffeur werk je nauw samen met de filiaalmanager om de vestiging bekend te maken in omgeving Aalsmeer/Uithoorn/Amstelveen. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het magazijn, het verwerken van inkomende goederen en het verzenden van onderdelen naar de klanten. Daarnaast ben je bereid om ad-hoc taken op te pakken, zoals het leveren van onderdelen naar klanten of stilstaande trucks, inclusief spoedleveringen! Waarbij het uitvoeren van ritjes om onderdelen te leveren het belangrijkste is en waarbij flexibiliteit essentieel is. Het magazijn werkt heel goed met een computersysteem. Alle binnenkomende goederen worden gescanned en genoteerd in het systeem, net zoals bij vertrek. Je kan geen pakbon maken zonder het te noteren en te scannen in het systeem. Is het magazijn helemaal op orde en zijn alle ad-hoc opgepakt? Dan kan je samenwerken met de filiaalleider en vertegenwoordiger om de verkoop te ondersteunen en de winkel verder op te bouwen.


Wat wij bieden
  • Een uitdagende en afwisselende functie waarbij je deel uitmaakt van een gedreven team.
  • De mogelijkheid om vanaf het begin betrokken te zijn bij de opbouw van de vestiging.
  • Een omgeving waarin eigen initiatief wordt gewaardeerd en beloond.
  • Een fulltime functie met werktijden van 08:00 tot 17:00 uur.
Wat wij vragen
  • Kennis van magazijnbeheer en ervaring met het werken met computers.
  • Rijbewijs B met een goede rijvaardigheid en een bereidheid om te rijden.
  • Flexibiliteit en het vermogen om ad-hoc taken op te pakken.
  • Affiniteit met de truckerswereld is een pré.
Over het bedrijf

Deze vestiging is een kleine winkel onder een grote organisatie. Het hoofdkantoor zit in Veghel, maar ze hebben ook filialen waaruit ze onderdelen kunnen leveren in Herstal, Antwerpen, Gent, Luxemburg en sinds kort Amstelveen. Iedere dag zorgen zij dat alle klanten zijn voorzien van de juiste truck onderdelen zodat er geen één stil hoeft te staan. 


Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de meeste vacatures bij de beste werkgevers is er altijd werk bij jou in de buurt! Na jouw sollicitatie neemt de digitale intercedent contact met je via WhatsApp. Door het stellen van een aantal slimme vragen komen wij te weten wat je belangrijk vindt in een baan. Daarna gaan we altijd persoonlijk in gesprek om elkaar beter te leren kennen. Solliciteer direct en wij gaan voor je aan de slag!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in