+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam-Duivendrecht.
Laad meer vacatures

Field Service Engineer (Medewerker Beheerder ICT) Amsterdam-Duivendrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Connect

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract / Vast contract
  • 3.200 - € 3.700 p/m

Vacatureomschrijving

Jouw standplaats is Camp New Amsterdam te Huis ter Heide.
Werkzaamheden voer je uit als lid van de sectie Connectiviteit. De sectie Connectiviteit ontwerpt, realiseert en beheert het NAFIN Transport Netwerk (NTN), alsmede de daaraan gekoppelde lokale, bekabelde en draadloze netwerken op meer dan 300 vaste locaties van defensie en haar ketenpartners.
Als medewerker beheerder ICT werk je met de nieuwste technieken op het gebied van Network Engineering, werkt aan lifecycles en het onderhoud van de verschillende delen van het NAFIN (Netherlands Armed Forces Integrated Network). Op een normale werkdag weet je welke taken je die dag gepland hebt, welke uitvoeringen moeten worden opgeleverd of juist gestart, en wat er nog geregeld moet worden. Dat is je dagplanning. Maar de dagen gaan niet altijd als gepland dus als het nodig is spring je flexibel bij en help je je directe collega's. Je hebt dan ook geen 9-to-5 mentaliteit. Je bent je bewust van je rol en ook dat de kwaliteit van de dienstverlening in belangrijke mate wordt bepaald door het teamverband op je afdeling. De functie is uitermate geschikt voor een starter in de ICT en schoolverlaters. Op de afdeling word je begeleid en zal je trainingen krijgen in het werkgebied van IP technologie.

Voor deze functie ga je binnen Nederland op pad met je eigen auto waar je uiteraard kilometervergoeding voor krijgt. Je voert installatiewerkzaamheden uit waar je af en toe lichte til werkzaamheden moet uitvoeren. Hier ben je natuurlijk toe in staat.

Gevraagd

Voor deze functie heb je een MBO werk- en denkniveau nodig, bij voorkeur afgeronde opleiding op het gebied van Informatica of Computertechniek. Ook heb je een veiligheidscertificering zoals NEN3140-Vakbekwaam Persoon, VCA en ESD nodig. Als je deze nog niet bezit, dan ben je bereid om deze zo snel mogelijk te behalen. Verder is het van belang dat je in het bezit bent van rijbewijs B en eigen vervoer. Als je ervaring hebt met één, meerdere of misschien alle van de onderstaande elementen; dan zijn dit grote pre's:
  • Geldig certificaat CCNA Routing & Switching;
  • Extreme Networks Routing & Switching tbv LAN;
  • Cisco Wireless Networks tbv LAN;
  • Eaton 230V en 48V UPS systemen.
  • Aanleggen UTP en Glasvezel bekabeling in netwerkkasten


Aanbod

Defensie staat bekend als een goede werkgever met veel doorgroei mogelijkheden. Er hangt een goede sfeer in het team waarin je komt te werken. Het zijn allemaal net als jij echte icters met passie voor het vak.
Wat je verder mag verwachten?
  • Een goed instapsalaris €3200 - €3700Een goede werkgever waar je talloze opleidingen kan volgen om je zelf door te ontwikkelen. Daarnaast hebben zij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en krijg je een hoop vrijheid in je werk.


Salaris

€ 3.200 - € 3.700 p/m
Defensie staat bekend als een goede werkgever met veel doorgroei mogelijkheden. Er hangt een goede sfeer in het team waarin je komt te werken. Het zijn allemaal net als jij echte icters met passie voor het vak.
Wat je verder mag verwachten?


Een goed instapsalaris €3200 - €3700Een goede werkgever waar je talloze opleidingen kan volgen om je zelf door te ontwikkelen. Daarnaast hebben zij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en krijg je een hoop vrijheid in je werk.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in