+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Elektromonteur Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Werk en Vakmanschap

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacatureomschrijving

Ben jij op zoek naar een werkomgeving waar jij je praktische slimheid mag inzetten? Vind jij afwisseling in je werk belangrijk en wil jij je graag het verschil maken in de fabriek, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Wat ga je doen?
Als Elektromonteur zoek jij een omgeving waar jij je praktische slimheid kan inzetten. Jij wilt echt belangrijk zijn voor de fabriek en zoekt uitdaging en afwisseling in je werk. Jij wilt eer uit je werk halen en resultaat zien.
Dagelijks ben je bezig met het verhelpen van storingen aan alle installaties, machines en netwerken op de productielocatie. Verder houd je je bezig met het uitvoeren van (preventieve) onderhouds-, reparaties- en vernieuwingswerkzaamheden op elektrisch, elektrotechnisch en meet- en regeltechnisch (incl. PLC) gebied. Jouw praktische slimheid zorgt ervoor dat je (naast gestructureerd) ook snel tot een oplossing voor storingen kunt komen. 
Hiervoor is het nodig dat je tekeningen, handleidingen en schema’s kunt lezen en aanpassen, rekening houdend met de NEN normen. Je werkt veel zelfstandig aan bijvoorbeeld motoren transportinstallaties, kranen, verlichting enz. Jouw inbreng zorgt er daarbij voor dat we samen beter worden, efficiënter en effectiever en vooral veilig blijven werken. 

Waar kom je terecht?
De productieprocessen van onze samenwerkingspartner zijn uniek. Het gaat om grof productiewerk met grote machines en installaties. Je wordt onderdeel van een team dat er dagelijks voor zorgt dat storingen snel worden verholpen, zodat de boel blijft draaien. Vanwege de aard van de processen ga je vooral eerst veel leren. Het team van 6 onderhoudsmonteurs is hecht en helpt elkaar waar nodig. De leeftijdsopbouw loopt op van jong tot heel ervaren en zorgt voor een goede kennisbalans. We leren elke dag van elkaar en geven de ruimte en vrijheid voor eigen inbreng en ontwikkeling. Wij zijn volop bezig over te stappen naar gestructureerd en meer planmatig onderhoud. Jouw ideeën voor verbeteringen van die aanpak zijn daarbij heel belangrijk.  

Hoe zien je diensten eruit?
Afhankelijk van je ervaring zal na een inwerkperiode ook consignatiedienst worden gelopen. Dat is eens in de 4 tot 5 weken en dat geldt ook voor de avonddienst, die loopt van 15:15 uur tot 23:15 uur. Net als bij de consignatie dienst staat daar natuurlijk een vergoeding tegenover. 



Gevraagd

Functie-eisen

•  Je hebt minimaal een afgeronde MBO niveau 2 opleiding in een elektrotechnische richting. 
•  Je hebt enkele jaren werkervaring als monteur elektrotechniek.  
•  Je bent kwaliteits- en veiligheidsbewust. 



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

• Een jaar contract op detacheringsbasis met de intentie van overname door onze samenwerkingspartner na een jaar;
• Een markt conform salaris;
• 25 vakantie dagen



Bedrijfsomschrijving



Waar ga je werken?
ICL Fertilizers Europe C.V. is een productielocatie in Amsterdam van PK en NPK kunstmestsoorten. Op de locatie wordt per jaar circa 500 kton geproduceerd en 2 miljoen ton logistiek verhandeld. De afdeling Operations is verantwoordelijk voor het daadwerkelijke innemen, produceren en laden van grondstoffen en producten. De afdeling Forwarding Office is onderdeel van Operations en draagt zorg voor de transport planning voor ICL Fertilizers Europe CV (inbound and outbound; scheepvaart, wegtransport en intermodaal). De afdeling verleent daarnaast logistieke diensten aan ICL Coöperatief UA en voor ICL Puriphos BV. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in