+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Dakdekker Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Regiodienst

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Introductie

Wij zijn op zoek naar een ervaren en gemotiveerde dakdekker die ons team in Amsterdam komt versterken. Als dakdekker bij onze organisatie krijg je de kans om te werken aan verschillende projecten in de regio Amsterdam en omstreken. Ben jij een ervaren dakdekker en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Organisatie

Onze organisatie is gespecialiseerd in dakbedekking en heeft jarenlange ervaring in de regio Amsterdam. Wij bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder dakreparaties, renovaties en nieuwe installaties. Ons team van ervaren dakdekkers staat bekend om hun kwaliteit van werk en hun toewijding aan klanttevredenheid.


Functie

In deze functie van dakdekker bij onze organisatie ben je verantwoordelijk voor het installeren, repareren en onderhouden van verschillende soorten daken. Je gaat werken in een team van ervaren dakdekkers en zult verschillende projecten in Amsterdam en omstreken afhandelen. Je werkzaamheden omvatten onder andere het plaatsen van dakbedekking, het repareren van lekkages en het isoleren van daken.


Functie eisen

Ben jij in het bezit van:

  • Minimaal 3 jaar ervaring als dakdekker
  • Uitstekende kennis van verschillende soorten dakbedekking
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • In staat om zelfstandig te werken
  • Flexibele instelling en in staat om te werken in een team
  • In het bezit van een rijbewijs
Aanbod

Als dakdekker bij onze organisatie bieden we jou een uitdagende en afwisselende functie in Amsterdam en omstreken. Je krijgt de kans om te werken aan verschillende projecten, variërend van renovaties en reparaties tot aan de installatie van nieuwe daken. We zijn een organisatie die bekend staat om haar kwaliteit van werk en onze toewijding aan klanttevredenheid. Als dakdekker ben jij hier een belangrijk onderdeel van. We bieden je een zeer goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij jezelf verder kunt ontwikkelen en jouw vaardigheden als dakdekker kunt verbeteren. Bij onze organisatie kun je rekenen op begeleiding en ondersteuning, zodat je altijd het beste uit jezelf kunt halen. Werken als dakdekker bij onze organisatie betekent werken in een enthousiast team van ervaren vakmensen. Onze organisatie hecht veel waarde aan een goede werksfeer en teambuilding. We organiseren regelmatig teamuitjes en andere activiteiten om de onderlinge band te versterken. Zo zorgen we ervoor dat iedereen zich thuis voelt binnen ons team.


Sollicitatie

Je sollicitatie is meer dan welkom! Je kunt solliciteren via onderstaande solliciteer button of je mag ons e-mailen/bellen. Wij reageren uiterlijk binnen 48 uur op je sollicitatie.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in