+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Haarlem.
Laad meer vacatures

Dakdekker Haarlem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Sterkvakmanschap

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Sterkvakmanschap

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Werk als Dakdekker bij ons, een toonaangevend bedrijf in de branche. We doen zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Je gaat aan de slag met verschillende taken, zoals het onderhouden, repareren en vervangen van daken. We werken met een gemotiveerd team en vinden plezier in het werk belangrijk. Je krijgt de kans om je kennis te delen en misschien zelfs een team te leiden. We bieden een goed salaris, pensioen en de mogelijkheid om te groeien door opleidingen. Klaar voor de volgende stap? Ontdek meer details!
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Ben jij een ervaren Dakdekker die wilt werken bij een innovatief en bekend bedrijf in de branche? Vind je het leuk om je collega's aan te sturen en je kennis en ervaren te delen? Dan is het tijd om te solliciteren voor deze functie Dakdekker!


Organisatie

Wij zijn een allround Dakdekkersbedrijf. Onze in het vak zeer bekende organisatie voert nieuwbouw- en renovatieprojecten uit in de particuliere sector en utiliteit. We zijn innovatief en houden ons bezig met dakbedekking, dakbeheer, valbeveiliging, lood- en zinkwerk en bliksembeveiliging. Om onze vakmanschap, kwaliteit en veiligheid te waarborgen investeren wij in ons team en materialen. Ons team bestaat uit meer dan 50 medewerkers, hard werken en plezier hebben in ons werk vinden wij belangrijk!


Functie

Je werkt zowel aan grote als kleinschalige projecten. Je werkzaamheden zijn het onderhouden van daken, reparaties uitvoeren herstellen van daken en het vervangen van daken. Je werkt voornamelijk met Bitumen en je EPDM. In deze functie van ervaren Dakdekker kan het ook voorkomen dat je leerlingen mee krijgt en dat je het team moet aansturen.


Functie eisen

Je bent een fijne en ervaren Dakdekker en hebt een servicegerichte en flexibele houding.

Verder:

  • Heb je een relevante opleiding afgerond
  • Heb je meerdere jaren werkervaring
  • Heb je ervaring met het aansturen van je team/leerlingen begeleiden
  • Heb je een geldige VCA
  • Heb je een rijbewijs en eigen vervoer
Aanbod

In de functie Dakdekker bieden wij je een uitdagende en zelfstandige functie bij een innovatief bedrijf. Natuurlijk met een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden zoals pensioen. Wij drinken graag een kop koffie met je om te kijken waar je ambitie ligt en wat voor projecten je voorkeur heeft. Samen gaan we kijken wat het beste bij je past en je voorkeur heeft! Ook opleidingen/cursussen behoren tot de mogelijkheden.


Inlichtingen

Wil je meer weten over deze functie of over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op per e-mail of via ons vaste nummer. In een persoonlijk gesprek nemen we de vacature en eventuele vragen graag met je door.


Sollicitatie

Je sollicitatie is meer dan welkom! Je kunt solliciteren via onderstaande solliciteer button of je mag ons e-mailen/bellen. Wij reageren uiterlijk binnen 48 uur op je sollicitatie.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in