+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Alkmaar.

Assistent Dakdekker Alkmaar

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Sterkvakmanschap

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Sterkvakmanschap

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Heb je al wat ervaring als Assistent Dakdekker en wil je graag verder groeien in dit vak? Bij ons krijg je de kans om te leren en door te groeien tot een zelfstandig Dakdekker. Je gaat aan de slag met verschillende taken, zoals het helpen met gereedschap, schoonmaken en kleine klussen. We zorgen dat je alles leert wat je nodig hebt. Ook kun je bij ons een diploma halen. We bieden een goed salaris, kans op een vast contract, en vergoeden je reiskosten. Benieuwd naar de uitdagingen die jou te wachten staan? Lees verder en ontdek meer.
 

Volledige vacaturetekst

Introductie

Heb jij al enige ervaring opgedaan als Assistent Dakdekker en wil je graag doorgroeien tot een volwaardig zelfstandig dakdekker? Wil je daarbij werken bij een innovatief en bekend bedrijf in de branche? Dan is het tijd om te solliciteren, lees snel verder en solliciteer via onderstaande button!


Organisatie

Wij zijn een allround dakdekkersbedrijf met jaren ervaring in de dakdekkers branche. Wij werken binnen de particulieren sector, utiliteit en voor overheidsorganisaties. Wij houden ons bezig met renovatieprojecten en nieuwbouwprojecten, onderhoudswerkzaamheden, reparatiewerkzaamheden, installatiewerkzaamheden en dak-inspecties. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en verzorgen alles voor uw dak. Wij hebben een team met vakbekwame medewerkers en staan voor kwaliteit en veiligheid.


Functie

Onder begeleiding van een ervaren Dakdekker ga jij als assistent Dakdekker helpen met verschillende werkzaamheden, denk hierbij aan het aangeven van gereedschap, het schoonmaken van gereedschap, meelopen met inspecties, kleine zelfstandige werkzaamheden voor onderhoud, reparatie en installatiewerkzaamheden. De ervaren Dakdekker gaat je alles uitleggen en laten zien zodat je zelfstandig kunt werken en kan doorgroeien tot zelfstandig Dakdekker. Wij nemen ruim de tijd voor je ontwikkeling en groei bijvoorbeeld door het volgen van opleidingen/cursussen.


Functie eisen

Voor de functie Assistent Dakdekken ben je een echte aanpakker, gemotiveerd en je hebt zin in een nieuwe uitdaging!

Verder:

  • Heb je geen last van hoogtevrees
  • Heb je al enige werkervaring als assistent Dakdekker (pre)
  • Heb je een geldig VCA of bereid deze te behalen
  • Heb je een rijbewijs en/of eigen vervoer om naar de zaak te kunnen komen
  • Ben je collegiaal en betrouwbaar
Aanbod

Wij bieden je een uitdagende functie als assistent Dakdekker met de mogelijkheid om door te groeien tot een zelfstandig Dakdekker. Bij ons leer je in de praktijk en kan je daarbij je diploma halen. Daarbij bieden wij jou een uitstekend salaris, uitzicht op een vast dienstverband, reiskostenvergoeding, pensioen en goede arbeidsvoorwaarden.


Inlichtingen

Wil je meer weten over deze functie of over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op per e-mail of via ons vaste nummer. In een persoonlijk gesprek nemen we de vacature en eventuele vragen graag met je door.


Sollicitatie

Je sollicitatie is meer dan welkom! Je kunt solliciteren via onderstaande solliciteer button of je mag ons e-mailen/bellen. Wij reageren uiterlijk binnen 48 uur op je sollicitatie.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in