+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Bergen (NH).
Laad meer vacatures

Ben jij de allround Loodgieter/dakdekker/Installateur die bij Homma Loodgieters komt werken? Bergen (NH)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Homma Loodgieters

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Wij zoeken een vakman, met ervaring in de particuliere markt, die goed kan communiceren en wil meedenken in oplossingen samen met en voor de klant. Je kan goed samenwerken met eventuele collega’s op de werkvloer of dat nou je eigen collega’s zijn of de timmerman/elektricien/tegelzetter/ aannemer waar je op dat moment mee samenwerkt: met als doel een goed eind resultaat neer zetten. We verwachten dat je actief meewerkt en meedenkt over het werk.
Dit ga je doen
In de dagelijkse praktijk werk je vaak alleen op een klus(je) en kan je binnen de opdracht van de klant zelf invulling aan het werk geven. Je gebruikt een ipad om je werkbonnen in te vullen en informatie in te winnen. Je werkt nauw samen met het kantoor en je collega’s, de klant en/of onderaannemers zodat het werk gesmeerd verloopt, spullen op tijd besteld worden en afspraken worden nagekomen.

Gevraagd

Ervaring in particulier werk is een vereiste, het is de champions league ! Problemen oplossen doen wij elke dag in overleg met de klant. Ervaring in de renovatie is ook belangrijk, nieuw bouw is een andere tak van sport. Kennis van nieuwe technieken is een pre. Communicatie met collega's klanten en eigenaren is belangrijk. Uiteraard heb je een rijbewijs liefst met aanhanger.


Aanbod

Werken bij Homma Loodgieters betekent werken in een familie bedrijf in hoofdzakelijk de particuliere markt van Bergen, Bergen aan Zee en omgeving. Onze klanten zijn veeleisend, wij willen ze graag goed verzorgen, wij zijn pas tevreden als de klant dat is. Onze werkzaamheden bevatten de huis installaties; dakbedekking, zinkwerk, badkamers, (vloer)verwarming, riolering, ventilatie, service werk en renovatie. Door aanhoudende drukte hebben wij behoefte aan versterking van ons huidige team. Wij: 2 vakmannen + 1 hulpmonteur en 2 meewerkende eigenaren tevens broer en zus Joep en Joeri Homma, werken vanuit onze goed bereikbare locatie in het van Bergen, daar hebben wij ons kantoor en een goed uitgeruste werkplaats.

Uren

40 uur
5 dagen per week is bij ons de norm en ook het gezelligst

Salaris

CAO klein metaal vakantiedagen voorwaarden en pensioen
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in