+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Haarlem.
Laad meer vacatures

Assistent Dakdekker Haarlem

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Regiodienst

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Introductie

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als assistent dakdekker? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor ons dakdekkersbedrijf in de regio Haarlem zijn wij op zoek naar een gemotiveerde assistent dakdekker die ons team wil komen versterken. Ben jij de assistent dakdekker die wij zoeken? Neem dan contact op!


Organisatie

Wij zijn gevestigd in het mooie Haarlem en zijn al meer dan 8 jaar actief in de branche. In die jaren hebben we veel ervaring opgedaan en zijn we uitgegroeid tot een betrouwbare en professionele partner op het gebied van dakbedekking. We richten ons op zowel particuliere als zakelijke klanten en leveren en plaatsen verschillende soorten dakbedekkingen, zoals bitumen, EPDM en PVC. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in het plaatsen van groene daken, zodat we een bijdrage kunnen leveren aan een duurzame samenleving. Als dakdekkersbedrijf vinden we het belangrijk om ons te blijven ontwikkelen en te vernieuwen. We werken dan ook met de nieuwste technieken en materialen en volgen de laatste ontwikkelingen in de branche op de voet. Zo kunnen we onze klanten altijd de beste kwaliteit en service bieden.


Functie

Als assistent dakdekker ben je verantwoordelijk voor het assisteren van de dakdekker bij het plaatsen van dakbedekking. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het klaarzetten van materialen, het aanreiken van gereedschap en het uitvoeren van kleine reparaties. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor het netjes achterlaten van de werkplek.


Functie eisen

Ben jij in het bezit van:

  • Je hebt affiniteit met het vakgebied en bent bereid om alles te leren wat nodig is om een goede assistent dakdekker te worden;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
  • Je bent fysiek fit en vindt het niet erg om buiten te werken;
  • Je hebt een hands-on mentaliteit en bent niet bang om je handen vies te maken;
  • Je bent nauwkeurig en werkt graag in teamverband.
Aanbod

Wij bieden een uitdagende baan als assistent dakdekker bij ons dynamische dakdekkersbedrijf in Haarlem. Als assistent dakdekker krijg je de mogelijkheid om onder begeleiding van ervaren collega's het vak te leren en jezelf verder te ontwikkelen. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen en daarom bieden we ook de mogelijkheid tot het volgen van vakgerichte opleidingen en cursussen. Naast de ontwikkelingsmogelijkheden bieden we een bovengemiddeld salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een reiskostenvergoeding, pensioenregeling en vakantiegeld. Ook bieden we een gezellige en informele werksfeer waarbij teamwork en collegialiteit hoog in het vaandel staan. We zijn een hecht team van vakmensen die iedere dag met veel passie en plezier aan het werk gaan. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich thuis voelen bij ons bedrijf en zich gewaardeerd voelen. Daarom organiseren we regelmatig gezellige teamuitjes en bieden we een goede werkomgeving met de nieuwste materialen en gereedschappen.


Sollicitatie

Je sollicitatie is meer dan welkom! Je kunt solliciteren via onderstaande solliciteer button of je mag ons e-mailen/bellen. Wij reageren uiterlijk binnen 48 uur op je sollicitatie.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in