+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Elektromonteur Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Regiodienst

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Introductie

Wij zijn op zoek naar een ervaren en gemotiveerde elektromonteur die ons team in de regio Amsterdam komt versterken. Als elektromonteur ben je verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en repareren van diverse elektrotechnische systemen in de regio Amsterdam. Ben jij de elektromonteur die wij zoeken? Solliciteer dan direct!


Organisatie

Ons bedrijf is al meer dan 10 jaar actief in de elektrotechniek en is gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van elektrotechnische installaties voor particulieren en bedrijven in Amsterdam en omgeving. Wij zijn een middelgroot bedrijf met een hecht team van ervaren en professionele elektromonteurs die allemaal een passie hebben voor elektrotechniek. Wij staan bekend om onze professionele en klantgerichte aanpak. Wij begrijpen dat elektrotechnische installaties essentieel zijn voor onze klanten, of het nu gaat om woningen, bedrijfspanden of industriële omgevingen. Daarom werken wij uitsluitend met hoogwaardige materialen en apparatuur en bieden wij een uitstekende service aan onze klanten. Onze klantenkring bestaat uit particulieren, kleine en middelgrote bedrijven, en grote organisaties in de regio Amsterdam. Wij hebben een goede reputatie opgebouwd door onze hoogwaardige kwaliteit en uitstekende service. Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid en veiligheid, en wij werken daarom volgens de geldende veiligheidsvoorschriften.


Functie

Als elektromonteur ben je verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en repareren van diverse elektrotechnische installaties in de regio van Amsterdam. Dit omvat onder meer:

  • Het installeren en aansluiten van elektrotechnische installaties;
  • Het onderhouden en repareren van elektrotechnische installaties;
  • Het oplossen van storingen in elektrische systemen;
  • Het uitvoeren van inspecties en keuringen.
Functie eisen

Ben jij in het bezit van: 

  • Je hebt een afgeronde opleiding in de elektrotechniek op MBO niveau of hoger;
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als elektromonteur;
  • Je hebt kennis van elektrotechnische installaties en systemen;
  • Je bent in het bezit van een VCA-certificaat of bereid dit te behalen;
  • Je hebt een rijbewijs B.
Aanbod

Als elektromonteur bij ons krijg je een uitdagende en afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid. Je bent verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en repareren van diverse elektrotechnische installaties in Amsterdam en omgeving. Je werkt in een hecht team van ervaren en professionele elektromonteurs, waarbij je samenwerkt om de beste service te bieden aan onze klanten. Wij bieden een zeer goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling, vakantiedagen en een reiskostenvergoeding. Bij ons krijg je volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien binnen ons bedrijf. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen en groeien in hun vakgebied. Wij bieden dan ook volop mogelijkheden om trainingen en cursussen te volgen, en wij stimuleren onze medewerkers om door te groeien binnen ons bedrijf. Daarnaast bieden wij een prettige werksfeer binnen een enthousiast en professioneel team. Wij hechten veel waarde aan een goede samenwerking en communicatie tussen onze medewerkers. Wij organiseren regelmatig teambuilding activiteiten en gezamenlijke borrels om de teamspirit te versterken.


Sollicitatie

Je sollicitatie is meer dan welkom! Je kunt solliciteren via onderstaande solliciteer button of je mag ons e-mailen/bellen. Wij reageren uiterlijk binnen 48 uur op je sollicitatie.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in