+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Technisch baliemedewerker Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Regiodienst

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 38 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Introductie

Ben jij een leergierig iemand die binding heeft met de producten die in de bouw worden gebruikt zoals gereedschap, bevestigingsartikelen en nog veel meer? Lijkt verkopen je leuk? En vind je het ook nog eens leuk om mee te helpen in ons magazijn en alles op orde te krijgen? Lees dan snel verder!


Organisatie

Wij zijn een technische groothandel die voor het uiterste resultaat van klanten gaat. Onze klanten kunnen bouwen op ons assortiment, deskundig advies en doordachte oplossingen. Wij bestaan uit intensief samenwerkende familiebedrijven. Landelijk opererend met regionale betrokkenheid is een belangrijke motto van de krachtenbundeling. De combinatie van landelijke slagkracht met een sterke verbinding in regionale netwerken maakt de aanpak van ons bedrijf uniek in de branche. De klanten van ons zijn bouwbedrijven, aannemersbedrijven, vakmensen, woningcorporaties, onderhoudsbedrijven, technische diensten en industriële bedrijven.


Functie

Op onze vestiging help je mee het magazijn op te ruimen en te structureren. Je denkt mee in de inrichting van het magazijn en zorgt dat de juiste producten op de juiste plek liggen. Wanneer het magazijn op orde is ben jij flexibel inzetbaar. Aan de balie waar je telefonisch of per mail bestellingen aanneemt van onze klanten. Met behulp van je collega’s voorzie je hen van het juiste advies en het juiste product. Je verwerkt orders en opdrachten, je informeert de klant over prijzen, lopende of aanstaande acties en levertijden., serviceverlening en garantiebepalingen. Ook verzorg je de administratieve afhandeling van de geplaatste orders. Je denkt mee met de klant en benadert hem actief om producten te verkopen. Je bent goed inzetbaar. waar nodig is help je mee. Je kan in deze functie ook flexibel ingezet worden in een van de andere vestigingen.


Functie eisen

• Je hebt ervaring met onze producten door een soortgelijke functie of doordat je zelf veel klust.
• Een basiskennis van gereedschap, bevestigingsartikelen en hang en sluitwerk is voor deze functie noodzakelijk. Weet je meer van het ene en minder van het andere, geen probleem als de interesse om het te leren er maar is.
• Bij voorkeur beschik je over een rijbewijs B, of je wilt deze gaan behalen.


Aanbod

• Een jaarcontract, met uitzicht op vast bij goed functioneren
• Goed salaris o.b.v. werkervaring
• Uren: 38- 40 uur per week.

Je werkt in een hecht team met leuke en betrokken collega’s. Collega’s delen graag hun vakkennis en praktijkervaring. Jouw loopbaan is belangrijk voor ons, daarom investeren we niet alleen in cursussen, maar kijken we ook naar groei en doorgroeimogelijkheden.


Sollicitatie

Voor vragen kun je terecht bij Lee-Jane Chakawri (06-83599134)

Telefoonnummer: 020-7058140 of per mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in