+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Marketeer B2B Content * Events * Online * Social Media * Community Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding, Winstdeling

Vacatureomschrijving

Als Marketeer ben je de enige marketeer in deze organisatie en heb je alle vrijheid om zelf projecten te initiëren. Je hebt als doel om al het moois dat de organisatie realiseert, ook kenbaar te maken! Je richt je daarbij zowel op online als offline activiteiten. Om je rol als Marketeer goed te kunnen vervullen, heb je veelvuldig contact met jouw collega’s Sales, Techniek en Strategie. Je stelt de jaarlijkse marketingkalender op en bewaakt het marketing budget. Omdat het een nieuwe rol betreft, heb je veel ruimte voor eigen invulling. Initiatief wordt niet gevraagd, maar is noodzakelijk in deze Marketing baan met diverse werkzaamheden:
  • Het creëren van content; denk aan communiceren van de mooie projecten, het houden van interviews met klanten, maar ook collega’s, marktinformatie, etc.
  • Het opstellen van de periodieke nieuwsbrieven
  • Het bedenken en organiseren van events. Je creëert een jaarlijkse eventkalender. Je vertaalt de klantinteresses in interessante events, natuurlijk ook in samenwerking met jouw collega’s.
  • Online campagnes opzetten t.b.v. productintroducties
  • Het opzetten en lanceren en beheren van de online Community. Natuurlijk in samenwerking met de IT – technici.
Kortom een van de meest veelzijdige Marketing banen die er bestaat met alle vrijheid om zelf projecten op te zetten en je eigen invulling te geven!

Gevraagd

Marketeer; het allerbelangrijkste is dat je enthousiast wordt van de functie- en vooral ook de organisatie omschrijving! Je hebt een afgeronde HBO opleiding en minimaal een jaar ervaring in een brede Marketeer baan. Blogs schrijven, doe je graag en je krijgt altijd complimenten! Je weet als geen ander complexe materie om te turnen naar een voor de doelgroep aantrekkelijke tekst. Daarnaast vind je contact met collega’s en klanten leuk; een echte ‘verbinder’ en weet jij informatie te ‘halen’ & nieuws te creëren. Jouw creativiteit zet je ook in bij het opzetten van klantevents en de online campagnes. Het spreekt voor zich dat je proactief bent, het heerlijk vindt om initiatieven te nemen, jouw verantwoordelijkheid pakt, communicatief vaardig bent (in woord en geschrift) en een groot zelfstartend vermogen hebt. Bovenal een leuk, enthousiaste collega!

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Als Marketeer werk je in een bijzondere werkomgeving. Niet alleen het pand aan de Amstel is bijzonder met de moderne inrichting, gecombineerd met veel groen (planten). Ook de bedrijfscultuur & structuur is bijzonder te noemen. Collega’s zijn verantwoordelijk, zeer betrokken en vormen een team. De winstuitkering wordt dan ook onder iedereen verdeeld, ongeacht functie. De gezamenlijke lunch op kantoor wordt verzorgd, maar ook de wekelijkse borrel, waar geregeld collega’s hun successen en leermomenten presenteren. Zij hechten veel waarde aan de geboden vrijheid en zijn zich ook bewust van de grote verantwoordelijkheid die daarbij komt kijken. Er wordt een passend vast salaris geboden van circa € 2.500,-- tot € 3.250,-- bruto per maand, afhankelijk van ervaring en opleiding. Daarnaast biedt zij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder volledige reiskostenvergoeding en de mogelijkheid om extra vakantiedagen te kopen. Bij gebleken geschiktheid zal een vast, tijdelijk contract geboden bij onze opdrachtgever. Career Factory treedt op als intermediair in dit traject.
 

Bedrijfsomschrijving

Als Marketeer werk je samen met twee ervaren collega’s! Echte sparringpartners als het gaat om Marketing en Vakinhoudelijk! Kenmerkend aan de bedrijfscultuur is de grote vrijheid die iedere collega heeft. Je werkt in zelfsturende teams, waarbij je geen manager hebt, maar ieder z’n eigen verantwoordelijkheid neemt. Ook geldt dit voor je ontwikkeling (opleiding) en evaluatie. (Gedeeltelijk) thuiswerken is gebruikelijk (ook buiten corona-tijden). Tevens kan je gebruik maken van de fijne en moderne werkplek in het ruim en gezellig pand aan de Amstel.  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in