+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Consultant * Projectmanager *Relatiemanager (junior) Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.750 p/m
  • Winstdeling

Vacatureomschrijving

Als Consultant – Projectmanager (junior) – Relatiemanager werk je in een van de meest veelzijdige rollen die er bestaan. Pionieren onder de vleugels van een gerenommeerd bedrijf. Samen met jouw collega’s zet je het nieuwe product in de markt! Niet alleen ben je de inhoudelijke gesprekspartner voor de geïnteresseerde klant, ook zorg je ervoor dat het goed geïmplementeerd wordt. Je combineert inhoud (consultant & projectmanagement) met commercie (relatiemanagement)! Je hebt als doel om processen bij jouw opdrachtgever(s) te optimaliseren. Doordat je je als geen ander inleeft in de klant, ben je een fijne gesprekspartner die pijnpunten signaleert en de vertaalslag maakt naar concrete oplossingen. Daarbij onderhoud je contact met de gehele organisatie, maar ook met jouw collega’s. Voor sommige opdrachtgevers ben je intern werkzaam bij hen op locatie, voor anderen werk je vanuit huis of kantoor. Je vertaalt oplossingen naar het softwarepakket. Je communiceert, analyseert, maakt de vertaalslag en de gewenste aanpassingen en implementeert. Ook neem je de rol van Relatiemanager aan. Je presenteert het product bij geïnteresseerde klanten en blijft inhoudelijk contactpersoon waarbij je tevens trainingen geeft. Kortom in deze junior rol ben je al direct werkzaam als Consultant – Projectmanager - Relatiemanager en krijg je alle opleidingen & trainingen & on-the-job-hulp van senior collega’s Consultant – Projectmanager.

Gevraagd

Consultant – Projectmanager (Junior) - Relatiemanager; het allerbelangrijkste is dat je enthousiast wordt van de functieomschrijving! Je hebt een HBO/ WO studie afgerond, bijvoorbeeld in informatiemanagement, bedrijfskunde of een commerciële opleiding. Ook als je een bachelor of master hebt behaald in een andere richting, verzoeken wij je te reageren. Belangrijk is dat je een echte allrounder bent met een klantgerichte instelling! Je bent communicatief vaardig, hebt inlevingsvermogen, zelf startend vermogen, bent verantwoordelijk, betrokken en een teamplayer. Daarnaast ben je klantgericht en haal je veel plezier uit het optimaliseren van de complexe processen bij jouw opdrachtgevers. Natuurlijk wil je veel leren zodat je je ontwikkelt tot een ervaren Consultant – Projectmanager of wellicht richting Relatiemanagement.
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Als Consultant – Projectmanager (junior) werk je in een bijzondere werkomgeving. Niet alleen het pand aan de Amstel is bijzonder met de moderne inrichting, gecombineerd met veel groen (planten) ook de bedrijfscultuur & structuur is bijzonder en mooi te noemen. Collega’s zijn verantwoordelijk, zeer betrokken en vormen één team. De winstuitkering wordt dan ook onder iedereen verdeeld, ongeacht functie. Iedere collega hecht veel waarde aan de geboden vrijheid en is zich ook bewust van de grote verantwoordelijkheid die daarbij komt kijken. Er wordt een passend salaris geboden, afhankelijk van ervaring en opleiding van € 2.750,-- tot € 3.200,--bruto per maand, gebaseerd op een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt zij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook de lunch op kantoor wordt verzorgd.
 

Bedrijfsomschrijving

Kenmerkend aan de organisatie is de grote vrijheid die iedere collega heeft. Als Junior Consultant - Projectmanager – Relatiemanager werk je in zelfsturende teams. Je hebt geen manager, maar ieder neemt zijn/ haar eigen verantwoordelijkheid. Ook geldt dit voor jouw ontwikkeling (opleiding), evaluatie en het initiëren van & deelname aan projecten van onze opdrachtgever zelf. Thuiswerken is zeker een mogelijkheid, maar ook kan je gebruik maken van een moderne werkplek in het gezellige pand aan de Amstel. Het team bestaat uit ongeveer 50 gedreven collega’s met eenzelfde arbeidsethos. Klantgericht * professionaliteit * teamspirit * openheid * plezier, staan centraal. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in