+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Finance Administrateur (Interim) Sustainability Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacatureomschrijving

Als Interim Finance Administrateur verzorg je de gehele financiële administratie van de 3 entiteiten van A-tot-Z. Een echte allround functie waarbij de gehele P&C cyclus jouw verantwoordelijkheid heeft. Je stuurt de finance administratief medewerkers functioneel aan en voert zelf ook de boekingen & controles uit. Daarnaast stel je als Finance Administrateur de verschillende rapportages op en analyseer je deze. Het controleren van de salarisadministratie is ook een onderdeel van je rol. Het opstellen van de jaarrekening zal de eerste periode je focus hebben. Omdat je als interim Finance Administrateur een langdurig project aan gaat van een jaar, zal je ook deelnemen in verschillende projecten en daar de afdeling Finance vertegenwoordigen. Je rapporteert direct aan de Finance Directeur van dit MKB bedrijf. Hij ziet je graag als sparringpartner aangaande Finance vraagstukken. Kortom een allround Finance rol.
 

Gevraagd

Interim Finance Administrateur, wil je niet alleen in een van de meest veelzijdige Administrateur rollen werken, die er bestaat, maar door jouw werk ook jouw bijdrage leveren aan de verduurzaming van de maatschappij? Dat vind je zeker terug in deze interim functie! Om de rol van Finance Administrateur goed te kunnen uitoefenen heb je een HBO/WO opleiding met minimaal 5 jaar ervaring als Administrateur. Naast de Nederlandse taal beheers je de Engelse taal. Je bent een teamworker, neemt je verantwoordelijkheid, bent cijfermatig, analytisch en pragmatisch ingesteld. Het spreekt voor zich dat je je voor langere periode wilt committeren aan dit project (1 jaar) en het allerbelangrijkste is dat je je prettig voelt in een professionele, mensgerichte MKB omgeving met ambitie.
Procedure: Voor eventuele vragen, verzoek ik je deze per email te stellen. Telefonisch kan er helaas geen reactie worden gegeven.
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Een mooie allround rol als (Interim) Finance Administrateur binnen een bijzonder bedrijf, voor minimaal een jaar.  Deze interim baan kan voor 32 tot 40 uur per week vervuld worden. Korte lijnen kenmerkt de organisatie en de grote betrokkenheid van de medewerkers. Jouw sparringpartner is de Finance Directeur. Kleinschalig qua omvang, maar groots qua impact en resultaten op het gebied van Duurzaamheid! Jouw rol doet er echt toe en je kunt verschil maken binnen deze energie(ke), hartelijke en gedreven organisatie. De functie kan ofwel op ZZP basis ingevuld worden of door middel van een detacheringscontract via Career Factory. Thuiswerken behoort ook tot de mogelijkheden (ook na corona-periode).
 

Bedrijfsomschrijving

Als Interim Finance Administrateur draag je ook jouw steentje bij aan een duurzame wereld! Je werkt voor een modern warmtebedrijf, gevestigd in een mooi pand in Amsterdam Noord. De bedrijfscultuur kan het best omschreven worden als nuchter, hartelijk, sociaal, professioneel en mensgericht. Er zijn korte lijnen, waardoor nieuwe ideeën/ verbeteringen snel opgepakt kunnen worden. Collega’s zijn allen zeer betrokken. Iedereen doet er ook echt toe!  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in