+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amstelveen.
Laad meer vacatures

Financieel Administrateur Amstelveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Independent Recruiters

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Independent Recruiters

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.620 - € 3.704 p/m

Vacature in het kort

Bij ons werk je mee aan iets moois: kinderen en jongeren helpen om te sporten, dansen of muziek te maken, ook als ze thuis weinig geld hebben. Als Financieel Administrateur speel je een belangrijke rol. Je werkt samen met een collega en verdeelt het geld van verschillende fondsen. Dit doe je in een klein team. Je werkt deels op kantoor en deels thuis. Elke woensdag zie je je collega's. Het is een kans om je financiële kennis te gebruiken voor een goed doel. Lees door en ontdek hoe jij jouw talenten kunt laten zien in deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Ervoor zorgen dat kinderen en jongeren kunnen sporten, dansen of een instrument leren te bespelen! Als Financieel Administrateur misschien niet het eerste waar je aan denkt als je ´s ochtends naar je werk gaat. Dit is waar je aan gaat bijdragen in deze functie. Op het kantoor in Amsterdam Zuid, maak je deel uit van een organisatie die kinderen en jongeren met geldzorgen thuis, de kans biedt op sport en cultuur. 

Dit doe je niet alleen. Samen met jouw collega Financieel Administrateur ben je het aanspreekpunt voor de fondsen waarbij jullie de 25 provinciale en stedelijke fondsen onderling hebben verdeeld. Je werkt binnen een klein, gedreven team in een hybride setting. Elke woensdag werken jullie gezamenlijk op kantoor. De overige dagen wissel je af tussen kantoor en thuis. Dit is een unieke kans om je financiële vaardigheden in te zetten voor een maatschappelijk doel, in nauwe samenwerking met collega's uit verschillende disciplines door het hele land! 



Gevraagd

Functiecriteria Financieel Administrateur

•    HBO werk- en denkniveau in financiële of administratieve richting.
•    Kennis van boekhoudsystemen, bij voorkeur AFAS.
•    Uitgebreide ervaring met Excel voor het maken van rapportages.
•    Ervaring met gemeentelijke subsidies of subsidieregisters en kennis van RJ650 is een plus.
•    Een teamspeler met oog voor kwaliteit, flexibiliteit, en integriteit.
•    Gepassioneerd over de invloed van sport en cultuur op de ontwikkeling van kinderen en jongeren.



Aanbod

Je ontvangt een marktconform salaris binnen de cao-sport schaal 7, met een bereik van €2.620,- tot €3.704,- bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek, afhankelijk van je ervaring en kwalificaties. De functie is gebaseerd op een jaarcontract voor minimaal 32 uur per week, met uitzicht op verlenging bij goed functioneren. Je wordt onderdeel van een betrokken en informele organisatie met een sterke missie.

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, de stichting en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.



Bedrijfsomschrijving

Zoek je als financieel administrateur een nieuwe baan en wil jij bijdragen aan het maatschappelijk belang? Solliciteer dan nu bij een organisatie die zich inzet voor het welzijn van kinderen en jongeren. 

 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in