+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

PA – Marketing Coördinator (junior) * 32 u p/wk * Scale-up * Amsterdam Centrum Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Opleidingsbudget, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Een veelzijdigere functie bestaat er niet! Je biedt support op alle vlakken binnen de organisatie. Jouw collega’s zijn IT experts en kunnen je dus helpen bij IT vraagstukken. Jij richt je op alle werkzaamheden buiten het IT-vak. Als PA – Marketing Coördinator richt je je op:
  • Support van de twee gedreven & energieke oprichters in je rol als PA (agenda management – optreden als gatekeeper)
  • HR werkzaamheden, waaronder onboarding, bijhouden van verlofrooster, opstellen van templates t.b.v. bijvoorbeeld functioneringsgesprekken
  • Overige administratieve en facilitaire werkzaamheden, waaronder: verzekeringen, inkoop kantoorartikelen/ computers voor thuiswerkplek-inrichting, etc...
  • Organisatie van maandelijkse live bijeenkomsten van de organisatie, maar ook borrels, etentjes en de ski vakantie!
  • Marketing Communicatie werkzaamheden; organisatie van beurzen/ hackathons, relatiegeschenken, etc.
Een van de grootste onderdelen van jouw rol is: Online Marketing (Creatief, inhoudelijk en technisch)
  • E-mailings opstellen en versturen
  • Analyses van online marketing activiteiten en verbeteringen doorvoeren
  • Aanpassen van de website, opstellen (laten opstellen) van blogs & Social Media (LinkedIn)
Je rapporteert direct aan de oprichter en krijgt alle vrijheid om jouw functie verdere invulling te geven.
Kortom een van de meest leuke en veelzijdige PA functies die er bestaat!
 

Gevraagd

PA – Marketing Coördinator, je bent organisatorisch sterk en vindt het leuk om werk uit handen te nemen. Je hebt een HBO werk- en denkniveau en enige ervaring in een soortgelijke rol. Iedere collega kan op jou bouwen. Nieuwe dingen vind je leuk om te leren. Ook als werkzaamheden in het profiel onbekend zijn voor jou, vragen wij je te reageren! Graag werkt de organisatie voor een lange termijn met je samen en investeert dus in jou om je verder te laten ontwikkelen. Je werkt gestructureerd, bent accuraat, punctueel en weet de juiste prioriteiten te stellen. Ook denk je graag mee, ben je creatief, heb je een groot zelfstartend vermogen en ben je gericht op ‘verbetering’. Natuurlijk heb je een uitstekende kennis van de Nederlandse taal, ben je communicatief vaardig en heb je kennis van MS Office. Je bent een hartelijk persoon en voelt je thuis in een organisatie met een grote diversiteit aan persoonlijkheden, waar eerlijk gecommuniceerd wordt en er met een team aan mooie projecten wordt gewerkt.
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
PA – Marketing Coördinator! Wil jij werken in een van de leukste support banen die er bestaan? Meegroeien met deze succesvolle organisatie en direct al werken in een van de meest veelzijdige functies die er bestaan? Veel nieuwe dingen leren? Regelen en organiseren combineren met (online) marketingactiviteiten? Dan is dit jouw baan! Career Factory treedt op als intermediair in dit traject. Dus bij gebleken geschiktheid krijg je een vaste baan aangeboden, direct bij onze opdrachtgever. Zij biedt een passend salaris van circa E 2500,-- tot E 3000,--  bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarnaast worden er verschillende mooie arbeidsvoorwaarden geboden, zoals een 13de maand, inrichting van een thuiswerkplek, een opleidingsbudget, pensioenregeling en bij succesvol functioneren van jou en het bedrijf ook een bonus.
 

Bedrijfsomschrijving

Als PA – Marketing Coördinator werk je in een snel groeiende Scale-up! De organisatie, MKB, bestaat al meer dan 15 jaar en is succesvol in IT dienstverlening. Korte lijnen en eerlijke communicatie kenmerken de organisatie. Grote bekende A-merken kunnen zij tot hun klanten benoemen. No nonsense, echt klantgericht, Innovatief, professioneel, veel vrijheid, persoonlijk & gezellig zijn woorden die de cultuur beschrijven.  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in