+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

HR Officer Sustainability Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.200 p/m

Vacatureomschrijving

HR Officer; je werkt nauw samen met de HR Manager en de Senior Corporate Recruiter. Ook heb je regelmatig contact met je andere collega’s binnen de organisatie. In deze middelgrote organisatie kan je grote toegevoegde waarde bieden. Je richt je op de gehele employee journey (in- door- en uitstroom). Alle voorkomende HR administratieve, communicatie en coördinerende werkzaamheden pak je op. Ook organisatie brede projecten vallen onder jouw werkzaamheden. De organisatie heeft professionaliteit hoog in het vaandel staan, waardoor je ook een continue focus hebt op verbeteringen van HR processen. Vanwege de groeidoelstellingen van de organisatie en de huidige arbeidsmarkt, zal je ook voor een belangrijk deel gericht zijn op instroom. Werkzaamheden als HR Officer zijn:
  • Onboarding nieuwe medewerkers; medeverantwoordelijk voor een prettige & persoonlijke start van nieuwe collega’s, verder professionaliseren van het onboarding proces & traject
  • Arbeidscontracten opstellen
  • Recruitment activiteiten; opstellen advertentieteksten, in contact komen met potentiële kandidaten, eerste gesprekken voeren met kandidaten en de voorkomende coördinerende & administratieve werkzaamheden
  • Administratieve verwerking van personele mutaties in het HR systeem
  • Employer Branding
  • Komen met verbetervoorstellen van HR Processen en doorvoeren
  • Het initiëren en/of oppakken van HR & organisatie brede projecten (Diversiteit & Inclusie)


Gevraagd

HR Officer; je hebt een HBO werk- en denkniveau en het allerbelangrijkste is dat je blij wordt van deze functieomschrijving! HR is jouw passie. Je hebt als doel optimaal werkplezier voor iedereen;  of iemand nu nieuw is in de organisatie of er al jarenlang werkt. Je voelt je thuis in een nuchtere, eerlijke werkomgeving van professionals. Instroom heeft ook zeker jouw affiniteit. Je bent een prettige collega en vindt het fijn als je grote invloed hebt op het realiseren van organisatiedoelstellingen. Je kunt veel leren van jouw ervaring HR collega’s en zij willen ook zeker van jou leren! Je werkt vanuit een geweldig pand in een fijne werkomgeving. Procedure:  Indien je vragen hebt of aanvullende informatie wenst te geven, verzoek ik je dit per email te doen.
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Een werkomgeving waar professionals met elkaar samenwerken aan een sterk groeiende en prijzen winnende scale-up. Er wordt een goed vast salaris geboden van ca. € 2.200,-- tot ca. € 2.900,-- bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring. De organisatie is modern en bied je veel flexibiliteit. Ook staat persoonlijke ontwikkeling centraal en worden er volop opleidingsmogelijkheden geboden.  

Bedrijfsomschrijving

Als HR Officer werken voor een al meer dan 15 jaar bestaande, succesvolle, groeiende, professionele en prijzen winnende scale-up die sustainability hoog in het vaandel heeft staan. Deze zakelijke dienstverlener werkt klimaatneutraal en hecht hier veel waarde aan! De organisatiecultuur kenmerkt zich door betrokkenheid, korte lijnen, enthousiasme, recht-door-zee, echt, knus en sociaal. Jouw collega’s zijn hoog opgeleid en werken vanuit hun specialisme. Vanuit het gezellige kantoor in Amstelveen werk je samen met het gehele team. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in