+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Finance Administrateur * Aan het IJ & 50% thuiswerken * Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 p/m

Vacatureomschrijving

Als Finance Administrateur verzorg je de gehele financiële administratie van de 3 entiteiten van A-tot-Z. Een echte allround Finance functie waarbij de gehele P&C cyclus jouw verantwoordelijkheid heeft. Jouw werkzaamheden zijn dus echt divers; van uitvoerende debiteuren- en crediteurenadministratie tot het opstellen van de jaarrekening in samenwerking met de accountant. Daarnaast stel je als Finance Administrateur de verschillende rapportages op en analyseer je deze. BTW-aangiftes, pensioenen/ verzekeringen en het controleren van de salarisadministratie is ook een onderdeel van je rol. Je rapporteert direct aan de Directeur van dit MKB bedrijf. Hij ziet je graag als sparringpartner aangaande Finance vraagstukken. Ook initieer je en neem je deel aan organisatie brede (verbeter) projecten, waarbij jij Finance vertegenwoordigt. Kortom een allround Finance rol!
 

Gevraagd

Finance Administrateur;  jij als Finance allround professional werkt graag in een professionele werkomgeving. Collega’s waar je op kunt bouwen en vertrouwen. Je vindt feedback geven leuk en ontvangt ook graag feedback, zodat je nooit stilstaat in jouw ontwikkeling. Je hebt een HBO werk- en denkniveau en enige jaren ervaring in een Finance rol. Ook als je nog geen ervaring hebt in alle werkzaamheden, maar het wel graag wilt leren, verzoeken wij je te reageren. Naast uitstekende kennis van de Nederlandse taal, beheers je ook de Engelse taal. Belangrijk is: dat je een Finance professional bent;, graag verantwoordelijkheid neemt, proactief, zorgvuldig, accuraat, organisatorisch sterk en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Als Finance Administrateur werk je in een gezellig team vanuit huis of vanuit een modern pand in Amsterdam met een geweldig uitzicht. Korte lijnen, openheid, verantwoordelijkheid en het op elkaar kunnen bouwen, typeert de cultuur. Koffie, thee en smoothies, zoals jij deze graag drinkt worden voor je bereid! Ook worden er geregeld leuke uitjes georganiseerd. Zo is het team (voor Corona) voor een aantal dagen naar Lapland gereisd. Natuurlijk krijg je een fijne werkplek thuis, een laptop en telefoon. Persoonlijke ontwikkeling heeft zij hoog in het vaandel staan. Zo heb je een dag per maand een ontwikkel-dag, waaraan je zelf invulling kunt geven. Er wordt een passend en interessant vast salaris geboden van circa € 3.500,--tot € 5.000,--bruto per maand, afhankelijk van ervaring en opleiding. Bij gebleken geschiktheid zal een contract worden geboden bij onze opdrachtgever. Career Factory treedt op als intermediair in dit traject.
 

Bedrijfsomschrijving

Finance Administrateur; met een klein hecht team van circa 40 collega’s werk je samen aan een kwalitatief, professioneel product, vanuit huis of vanuit het ruime, fijne kantoor in Amsterdam met uitzicht over het IJ. De gezelligheid wordt ge-support door de Barista die voor jou de lekkerste koffie maakt om de ochtend goed te starten, maar ook gezonde smoothies serveert. De cultuur kan het best omschreven worden als zorgvuldig, ‘experts’, teamwork, eerlijk, vertrouwen & vrijheid in handelen.  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in