+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

.NET Tech Lead Duurzame Pakketbezorging Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

.NET Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.500 - € 5.500 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Als .NET Tech Lead zal jij na tijden van oprichting, verantwoordelijk worden gesteld voor het aanbrengen van stabiliteit en kwaliteit in de software van deze scale-up. Waar in een vogelvlucht de apps, het dashboard en de overige systemen zijn neergezet, zal het tijd worden voor de volgende stappen op technisch gebied. Zoals het uitbreiden van het interne dashboard voor de customer service afdeling om de dienstverlening te verbeteren, het vernieuwen en uitbreiden van de sorteer app, eigen app voor de status van de bestelling tot aan het onderhouden van de applicaties en het fiksen van bugs. Het leuke aan de software is wel dat er eigenlijk geen legacy code is, omdat het nog een jonge organisatie betreft.  In jouw rol als .NET Tech Lead zal je de volgende taken en verantwoordelijkheden op je mogen nemen:

  • Je zal bezig zijn met het uitstippelen van de gehele technische roadmap;
  • Je zal dagelijks bezig zijn en blijven met het ontwikkelen van de applicaties binnen C#.NET (Core) en Azure;
  • Zie jij bepaalde technische oplossingen voor de verdere groei van de organisatie? Ga je gang! Je mag hier alles oppakken wat je leuk en belangrijk lijkt; 
  • Je zal doorpakken op de ingezette technische koers en voegt de aanvullingen toe o.b.v. de vergaderingen op technisch vlak; 
  • Je zal bezig zijn met het uitbouwen van het interne team. Hierbij ben je ook bezig met onder andere sollicitatiegesprekken.


Gevraagd

Als .NET Tech Lead ben je bereid om serieuze stappen richting een technisch hoogstaand platform in gang te zetten. Hierbij bezit jij over een gepaste mate van creativiteit en ondernemendheid. Je zit boordevol goede ideeën op het gebied van software development, en bent zowel zelfstandig sterk als een echte teamspeler. Jouw social skills komen hier natuurlijk wel goed van pas! Verder zou het fijn zijn als je het volgende aan ervaring met je meebrengt:

  • Je hebt 7+ jaar ervaring binnen software development;
  • Je hebt ervaring binnen de nieuwe technische stack, bijvoorbeeld .NET Core, Azure en Angular; 
  • Ervaring in de rol als Tech Lead en in een start-up/scale-up is meer dan welkom.


Aanbod

Voor jou als .NET Tech Lead zal er een enorme technische uitdaging gepaard gaan met de functie die je zal gaan vervullen. Een goede werk-privé balans zal essentieel zijn om jouw expertise hierin optimaal te kunnen benutten. Om hieraan ten goede te komen zal het volgende pakket aan arbeidsvoorwaarden worden aangeboden: 

  • Een mooi salaris tot 6.000 euro bruto per maand o.b.v. 40 uur;
  • Dit salaris is inclusief vakantiegeld en een pensioenregeling; 
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vakantiedagen en reiskosten komen hier bovenop;
  • 2 dagen thuiswerken en flexibele werktijden in overleg;
  • De mogelijkheid om parttime te werken;
  • Een uitdagende Tech Lead rol met de kans om op termijn door te groeien naar een rol als CTO;
  • Werken bij een dynamische, jong, maar bovenal impactvolle scale-up in Amsterdam;
  • Bijdragen aan de verduurzaming van onze maatschappij!


Bedrijfsomschrijving

Online bestellen is momenteel de trend. Wereldwijd vinden we het dan ook ideaal dat alles wat we nodig hebben voor de deur wordt afgeleverd. Hoe vanzelfsprekend het ook lijkt, zitten hier natuurlijk de nodige haken en ogen aan. Zo zorgt de groei van online bestellingen voor een toenemende druk op de last mile capaciteit, ookwel het laatste deel van het vervoer van depot naar voordeur. Steeds meer busjes zijn nodig om alle pakketjes af te kunnen leveren, wat drukte en schadelijke effecten voor het mileu tot gevolg heeft. Vanuit persoonlijke frustratie over dit benoemede logistieke gedeelte van de pakketbezorging zijn de twee eigenaren van deze organisatie in 2016 gestart met het uitwerken van een duurzame idee. Inmiddels zijn zij uitgegroeid tot een ware scale-up in het centrum van Amsterdam. Concreet investeren zij sinds de oprichting in innovatieve oplossingen om de last mile bezorging efficiënter  en duurzamer te maken. Door gebruik te maken van bestaande routes en van de lege ruimtes in bestelbusjes, worden onnodige kilometers zoveel mogelijk beperkt. Maar ook door de uitbreiding van het distributienetwerk met de ServicePunten en BuurtPunten. Hierbij hebben zij het aanvullende idee bedacht om te werken vanuit pick-up locaties, waarbij de pakketjes op één punt in de buurt geleverd kunnen worden. Hierdoor hoeven de busjes niet iedere woning langs te gaan. Dit is kostenbesparend en ook zorgt het voor veel minder Co2 uitstoot. Zo hebben zij nu meer dan 1.800 pick-up locaties in Nederland en België. Dit zijn zowel winkels als particuliere huishoudens die zich hebben aangemeld voor een pick-up lociatie in de buurt. Webwinkels die gebruik maken van hun dienstverlening zijn onder andere Zalando, ASOS, Vintend en nog veel meer grote namen. Toegewijd om de processen te verbeteren en om de beste online ervaring te creëren gaan experts binnen deze organisatie dagelijks aan de slag. En beogen zij een duurzame en sociale oplossing te bieden in de problematiek rondom het ontvangen en terugsturen van pakketten. Consumenten zullen meer controle en zekerheid krijgen in de bezorging van hun pakket, waar en wanneer het hen uitkomt. Altijd in de buurt én met een glimlach.Om nog in te gaan op de informaliteit binnen de organisatie zal jij als .NET Tech Lead binnen deze scale-up de leiding gaan nemen over een kleinschalig team aan professionals op het gebied van software. Vanwege de kleine omvang van het team zullen de lijntjes kort zijn en zullen jullie elkaar aanvullen waar nodig. Geen dag is hetzelfde. De ene dag werk je aan vernieuwingen van de app en andere dag ben je bezig met de technische roadmap uitstippelen voor het komende jaar. Enige flexibiliteit zal dan ook vereist zijn. Zo ook voor een spontane vrijmibo! 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in