+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

.NET developer projectomgeving Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

.NET Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 5.500 p/m
  • Auto v/d zaak, Bonusregeling, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Als .NET Developer zal je aan de slag gaan met het ontwikkelen en implementeren van softwareoplossingen voor verschillende klanten. Hierbij zal je vasthouden aan het doel een complete oplossing te implementeren waar zowel klant als eindgebruiker over te spreken zijn. De klant staat voor jou dan ook op nummer één. Met jouw expertise en kennis neem je de klant aan de hand in het bouwen van websites en klantportalen die aansluiten op hun wensen en ambities, maar die ook toekomstbestendig zijn in de snel veranderende digitale wereld.  

Je komt er als .NET Developer zeker niet alleen voor te staan en zal worden ondersteund door een team bestaande uit strategen, architecten en mede-ontwikkelaars. In samenspraak werken jullie zowel vanuit de vestigingen van de organisatie, als op locatie van de klant. Flexibiliteit wordt daarnaast actief gestimuleerd. Elk project waar jij als .NET Developer aan zal komen te werken is namelijk uniek en brengt een eigen dynamiek en uitdaging met zich mee. Jij durft dan ook nieuwe dingen te proberen, omarmt veranderingen en leert door te doen.  

Je blijft jezelf daarnaast voortdurend ontwikkelen om zo continu hoogwaardige service te kunnen blijven bieden. Met jouw expertise kun je tot slot veel mooie stappen maken binnen de organisatie. Voor alle niveaus ligt er een uitdaging op de plank. Als .NET Developer heb jij dan ook aan ambities zeker geen gebrek! 



Gevraagd

Als .NET Developer ben je bereid jouw expertise om te zetten in tastbare softwareoplossingen die in lijn zijn met de verwachtingen van de klant. Hierbij beschik je over de gepaste communicatieve vaardigheden om zowel de klant als collega’s op een professionele manier te woord te kunnen staan. Je beschikt over een intrinsieke motivatie om anderen vooruit te helpen en zelf voortdurend te blijven groeien. Verder zal het fijn zijn als je de volgende kwaliteiten met je meebrengt:  

  • Je beschikt over een afgeronde HBO- of WO-opleiding in een passende richting;  
  • Je beschikt over ruime ervaring met technieken binnen .NET;  
  • Je bent voortdurend op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van software!  


Aanbod

In ruil voor de verantwoordelijkheden die jij als .NET Developer zal dragen staat natuurlijk een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden:  

  • Recht op een salaris tussen de €3.500,- en €5.500,- op basis van 40 uur;  
  • Recht op 27 vakantiedagen;  
  • Recht op een ruime pensioensregeling;  
  • Mogelijkheid tot een leaseauto of mobiliteitsbudget;
  • Een bonusregeling gebaseerd op de jaarlijkse winst van het bedrijf;
  • Flexibiliteit in remote werken;  
  • Vooruitzicht op een vast contract;  
  • Reiskostenvergoeding;
  • Gezelligheid in de vorm van maandelijkse uitjes!  


Bedrijfsomschrijving

Deze technisch innovatieve organisatie is al jaar en dag strategisch partner van vele welbekende bedrijven in ons land. Zij staan hun klanten doorgaans dan ook bij om veranderingen en uitdagingen aan te gaan in de snel veranderende digitale wereld. Hierbij gaan zij verder dan deze verandering en uitdaging zelf. Om een unieke klantervaring te kunnen verwezenlijken, duiken zij namelijk volledig in de organisatie door de ambities continu te challengen. Ook wordt door de experts van deze organisatie altijd twee stappen vooruitgedacht. Zo zal er een digitale oplossing kunnen worden verwezenlijkt die perfect en naadloos aansluit op de wensen van zowel de klant, als de eindgebruiker. Om zo daadwerkelijk het verschil te kunnen maken.  Wat betreft de services die de organisatie aanvankelijk biedt zijn er twee pakketten te onderscheiden: Ten eerste biedt de organisatie een service genaamd: Customer Experience. Een klant die voor dit pakket kiest kan rekenen op professionele ondersteuning in het ontwerpen en bouwen van unieke digitale klantervaringen voor hun eindgebruikers. Ten tweede biedt de organisatie een service genaamd: Digitale Transformatie. Een klant die voor dit pakket kiest kan rekenen op expertise in het bouwen van digitale softwareoplossingen naar wens, om zo bij te dragen aan een toekomstbestendige fundering.  Bij digitale transformatie is het van noodzakelijk belang om de concurrentie voortdurend een stap voor te blijven. Dit is dan ook de reden dat jij als .NET Developer binnen deze organisatie actief zal worden gestimuleerd om de trends continu in het oog te houden en jouw kennis aan te scherpen waar nodig. Verwachtingen van eindgebruikers overtref je tegenwoordig niet zomaar, om hen aan je te binden is het van belang dat je de gepaste en gewenste expertise te bieden hebt. Vanuit de organisatie zal dit actief worden gestimuleerd in de vorm van kennissessies, om zo continu hoogwaardige services te kunnen bieden.  Natuurlijk kent de organisatie ook een minder formele kant. Er zal worden gewerkt in kleine en hechte teams die wekelijks met elkaar om tafel gaan. Lijntjes zijn kort en drempels zijn laag. Om het collegiale gevoel verder te versterken worden er doorgaans borrels, feestjes en uitjes georganiseerd. Met als kers op de taart de jaarlijkse wintersport!  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in