+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Data Engineer Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ilionx

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Over deze functie

Ben jij een gepassioneerde Data Engineer met een voorliefde voor de (Azure) Cloud? Heb je een scherp oog voor innovatie en een talent voor het bouwen van geavanceerde data pipelines? Dan is deze baan op jouw lijf geschreven! Sluit je aan bij het dynamische team van ilionx Amsterdam en maak een verschil in de wereld van data.

Amsterdamv Senior32 - 40 uur
  • Delen
Wat bieden wij jou:
  • Competitief arbeidsvoorwaardenpakket met een salaris tot ongeveer € 6500,- op 40 uur, exclusief aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals leaseauto en bonuscomponent;
  • Duik in spannende, moderne projecten en opdrachten die jouw expertise en creativiteit uitdagen;
  • Een hecht team met individuele aandacht: bij ilionx staat elk individu centraal. Je komt terecht in een warm en ondersteunend team waar jouw ideeën en initiatieven worden gewaardeerd en gestimuleerd. Samen creëren we een omgeving waarin iedereen kan groeien en excelleren;
  • Bij ilionx begrijpen we dat continue groei essentieel is. Daarom investeren we in jouw ontwikkeling. Volg technische trainingen op maat en behaal de certificaten die jouw expertise onderstrepen. Blijf altijd een stap voor met de nieuwste technologieën en trends;
  • Bij ilionx geloven we in de kracht van samenwerking. Werk zelfstandig aan uitdagende taken, maar geniet ook van de voordelen van een hecht team. Deel je kennis en expertise met inspirerende collega’s en bouw samen aan succes.
Heb je een vraag over deze vacature?
Bram Köhler
Wat vragen wij van jou:
  • Jij ademt data en hebt een diepgaand begrip van data-engineering principes;
  • Jouw expertise in cloud engineering stelt je in staat om gegevens te verzamelen, verwerken, opslaan en analyseren op een schaalbare en efficiënte manier.

Jouw functie als Data Engineer

Als ervaren consultant heb jij bij ons de regie in handen! In onze opdrachten krijg je de mogelijkheid om de lead rol te pakken, je collega’s te ondersteunen en te begeleiden en je speelt een belangrijke rol in het opbouwen van sterke relaties met klanten en opdrachtgevers. Verder ben jij als Data Engineer verantwoordelijk voor het inrichten en ontwikkelen van dataplatforms voor of bij onze gewaardeerde klanten. Je bent pragmatisch, sociaal, analytisch en in staat om conceptueel te denken. Dit doe je allemaal samen met gedreven collega’s in kleinschalige teams. 

Je werkt veel binnen de Microsoft Azure Cloud met Azure SQL Database, Synapse, Databricks en/of Snowflake cloud dataservices. Deze werkzaamheden kunnen ook binnen AWS of Google Cloud plaatsvinden. Voor ELT/ETL gebruik je onder andere SQL, Data Factory, PySpark, Python, DBT en Matillion. Binnen onze teams werken we vaak op basis van DevOps en voor het development en releasen maak je gebruik van CI/CD. De infraservices genereren we op basis van IAAS met ARM, Bicep en/of Terraform.


Verder heb je:
  • een afgeronde hbo- of academische opleiding;
  • minimaal drie jaar ervaring met data engineering;
  • ervaring met cloud data services zoals: Data Factory/Synapse/Data lake(house)/Delta Lake;
  • hands-on ervaring in een of meer programmeertalen, zoals C#, Python en Spark is een pré;
  • Kennis van dimensionaal datamodelleren en/af Data Vault;
  • data-architectuur kennis is en pré.
Het team

Bij ilionx stimuleren we jouw persoonlijke groei en bieden we volop mogelijkheden om je kennis en vaardigheden uit te breiden. Onder de leiding van onze gewaardeerde managers, Jaap Halink en Thijs Dirkmaat, streven we naar een prettige werkomgeving waar persoonlijke ontwikkeling en samenwerking centraal staan. Je krijgt de vrijheid om technische trainingen en certificeringen te volgen die passen bij jouw ambities. Daarnaast moedigen we het delen van kennis en best practices aan, zodat we als team blijven groeien en innoveren.

We zoeken iemand die gedreven is, zowel zelfstandig als in teamverband kan werken en een passie heeft voor het creëren van robuuste en schaalbare data-oplossingen. Je bent proactief, innovatief en altijd op zoek naar manieren om de status quo uit te dagen. Bij ilionx krijg je de mogelijkheid om jouw vaardigheden te benutten en het verschil te maken in de snel evoluerende wereld van data-engineering.

Word een cruciale speler in ons team van data-experts en maak impact bij toonaangevende organisaties. Sluit je aan bij ilionx Amsterdam als Data Engineer en bouw mee aan de toekomst van data!

Lees hier ervaringen van onze collega’s!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in