+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Allround horeca topper Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Gauchos Franchise Amsterdam - Centrum

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

🔥 Word jij onze ultimate catch of the day? 😏 Duik in een avontuurlijke en smaakvolle wereld, want bij Gauchos zijn we op jacht naar gepassioneerde, getalenteerde en ambitieuze teamleden die onze bediening, keuken en management naar nieuwe hoogten willen stuwen! 🙌🏼

🍴 Stel je voor, werken in een dynamische omgeving waar de geur van sissend vlees en heerlijke kruiden de lucht vult. Waar elke tafel een kans is om gasten te verleiden met onze verrukkelijke Argentijnse gerechten. Als je een ware foodie bent die hunkert naar het creëren van onvergetelijke culinaire ervaringen, dan is dit je moment om te schitteren bij Gauchos!

🕺 In de bediening zullen jouw glimlach en charme onze gasten betoveren. Jij bent de gids die hen meeneemt op een gastronomische reis en hun verwachtingen overtreft. Ben jij klaar om hun smaakpapillen te betoveren met je enthousiasme en toewijding?

👨‍🍳 Als je passie ligt in de keuken, dan is dit je kans om de ster te zijn achter onze sappige steaks en smaakvolle bijgerechten. Laat je culinaire creativiteit de vrije loop en breng onze Argentijnse tradities samen met jouw unieke twist naar het bord. Jouw kunstwerkjes zullen onze gasten versteld doen staan en hun harten veroveren!

💼 Voor degenen die altijd de leiding hebben genomen, biedt ons managementteam de perfecte arena om te schitteren. Je bent de kapitein van het schip, die onze bemanning inspireert en begeleidt naar succesvolle avonturen. Met jouw organisatorisch talent en leiderschapskwaliteiten, zal je bij Gauchos een stempel drukken op de culinaire wereld!

🚀 Dus, waar wacht je nog op? Solliciteer nu en maak deel uit van ons gepassioneerde en energieke team! Ga naar onze website en navigeer naar het verleidelijke kopje 'JOIN US' om je reis naar een toekomst vol smaak en plezier te beginnen.

🔝 Word onze ster, deel jouw talenten en vaardigheden, en laat Gauchos samen met jouw enthousiasme boven de horizon uitstijgen! 🌟 Join the Gauchos family now! 🌯🍷🔥

video toegevoegd

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in