+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Billing - Facturatie Specialist Sustainability (FT) Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Career Factory

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 38 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Billing - Facturatie Specialist Sustainability (FT)
Data analyst / Projectmanager

Als Billing – Facturatie Specialist werk je samen met 2 collega’s Billing – Facturatie Specialisten aan een foutloos Billing – Facturatie proces. In je baan combineer je operationele, analytische, maar ook projectmanager werkzaamheden. De maandelijkse duizenden factureren foutloos versturen, is jullie gezamenlijke doel. Je voert analyses uit en komt proactief met verbetervoorstellen. Ook ben jij degene die deze implementeert. Daarnaast participeer je in multidisciplinaire projecten waar je de rol van manager op je neemt, dan wel de rol van specialist Billing / Facturatie. In jouw rol onderhoud je ook klantcontact als het gaat om het oplossen van complexe Billing – Facturatie vraagstukken. Om je baan goed te kunnen uitoefenen, werk je niet alleen samen met de financiële afdeling, maar met de gehele organisatie. Je rapporteert direct aan de Finance Manager van dit MKB bedrijf; het voorbeeld op het gebied van ‘Duurzaamheid’ in Nederland!
 

Gevraagd

Je bent nuchter, mensgericht, analytisch, cijfermatig, accuraat, communicatief vaardig en voelt je thuis in een omgeving waar jouw input er echt toe doet! Je hebt een afgeronde HBO/ WO opleiding en minimaal 3 jaar ervaring als Billing – Facturatie Specialist of je hebt in een Accounting rol de verantwoordelijkheid gehad over het Billing – Facturatie proces. Je hebt bewezen goed om te kunnen gaan met deadlines en vindt het zelfs prettig. Jouw zelf startende- en doorzettingsvermogen helpen je (verbeter)voorstellen om te buigen in daadwerkelijke acties. Het allerbelangrijkst is dat je ‘blij’ wordt van dit profiel.
Procedure: Voor eventuele vragen, verzoek ik je deze per email te stellen. Telefonisch kan er helaas geen reactie worden gegeven.
 

Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
Een mooie vaste baan als Billing – Facturatie Specialist binnen een bijzonder bedrijf. Kleinschalig qua omvang, maar groots qua impact en resultaten op het gebied van Duurzaamheid!  Jouw rol doet er echt toe en je kunt verschil maken binnen deze energie(ke), hartelijke en gedreven organisatie. Een fijne werkomgeving waar je jouw rol als Billing – Facturatie Specialist kan waarmaken! Career Factory treedt in dit proces op als intermediair. Bij gebleken geschiktheid, wordt een bepaalde tijd contract geboden en een passend salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring van E 3.000,-- tot E 4500,--  bruto per maand. Tevens biedt zij mooie secundaire arbeidsvoorwaarden.
 

Bedrijfsomschrijving

Een modern warmtebedrijf, gevestigd in een mooi pand in Amsterdam Noord. De bedrijfscultuur kan het best omschreven worden als nuchter, hartelijk, sociaal, professioneel en mensgericht. Er zijn korte lijnen, waardoor nieuwe ideeën/ verbeteringen snel opgepakt kunnen worden. Collega’s zijn allen zeer betrokken. Iedereen doet er ook echt toe! Zij is de voorloper op het gebied van Duurzaamheid in Nederland! 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in