+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Begeleider bijbaan voor student Psychologie voor €20 p.u. (starter) Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tamarinde

Gevraagd

  • 12 - 24 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Bijbaan
  • 20 p/u

Vacatureomschrijving

Wat als je als student Psychologie nu al die onmisbare praktijkervaring kunt opdoen vóór je afstudeert?
De Tamarinde is een non-profitorganisatie die bestaat uit een groep gemotiveerde zorgstudenten zoals jij. Onze missie? Samenwerken aan de volgende generatie gezondheidszorg. Dat doen we door zorginstellingen in de gehandicaptenzorg en GGZ van goed opgeleide zorgstudenten te voorzien.

Zo verbeteren we samen de zorg
- Samen gaan we binnen ons netwerk op zoek naar een plek die het best aansluit bij jouw opleiding. We kijken goed naar wat je studeert en waar je ambities liggen!
- Op De Weerklank van Kentalis zoeken we studenten die gedreven zijn om te leren werken met mensen met audio- en visuele beperkingen in combinatie met andere lichamelijke (diabetes) en psychische (autisme en laag IQ) klachten.
- Je wordt vast onderdeel van een team waar vaak verschillende disciplines werkzaam in zijn. Samen verbeteren jullie de kwaliteit van zorg en verminder je de werkdruk in een ondersteunende en leerzame omgeving.
- Je leert op deze groep (bewoners tussen de 18 en 70 jaar) over de wereld van communicatiebeperkingen en je leert hoe je gebarentaal en andere communicatietechnieken kunt gebruiken om effectief te communiceren met cliënten

“Het werk met mensen met Moeilijk Verstaanbaar Gedrag (MVG) is waardevol en bijzonder, vooral wanneer bewoners ontspannen zijn en hun waardering uiten door bijvoorbeeld even mijn hand vast te pakken. Het geeft een gevoel van voldoening en betekenis.” – Eva (student Klinische Neuropsychologie)

Dit breng je mee
1. Je studeert momenteel Psychologie (WO) en hebt minimaal je propedeuse behaald.
2. Werkervaring? Nee hoor dat is niet nodig voor deze bijbaan. Een enthousiaste en leergierige houding is al voldoende!
3. Je wilt graag praktijkervaring opdoen in je vakgebied
4. Je bent voor een langere periode beschikbaar om 16 uur per week te werken. Het team waar je aan de slag gaat stelt zich hier natuurlijk flexibel in op wanneer je tentamens hebt!

Waarom starten met een bijbaan in de zorg?
1. Je krijgt de unieke kans om vroeg in je opleiding waardevolle praktijkervaring op te doen – iets wat veel studenten pas bij een stage of na de studie krijgen.
2. Je verdient een bovengemiddelde vergoeding van € 20,- per uur.
3. Je doet niet alleen ervaring op, maar krijgt ook de kans om waardevolle aantekeningen te behalen, zoals het uitdelen van medicatie en omgaan met complex gedrag.
4. Je ontvangt elke maand persoonlijke intervisie van ervaren specialisten die je helpen te groeien als professional.
5. Je bouwt een waardevol netwerk van gemotiveerde en gelijkgestemde zorgstudenten op.
6. Je krijgt kosteloos toegang tot onze CollegeReeks waar vooraanstaande sprekers als Erik Scherder, Theo Compernolle en Damiaan Denys periodiek komen spreken.
7. Je neemt deel aan interne trainingen zoals ‘Driehoekskunde', omgaan met weerstand en ‘Geef me de vijf' die bijdragen aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Over deze kans binnen Kentalis
Bij de Weerklank duik je als zorgstudent diep in de wereld van communicatiebeperkingen en werk je samen met diverse zorgspecialisten aan complexe zorgvraagstukken. Hier verrijk je niet alleen je kennis met praktische trainingen zoals epilepsiebehandeling en medicatiebeheer, maar word je ook zorgvuldig begeleid om met vertrouwen uitmuntende zorg te bieden. In onze cultuur van reflectie en groei word je uitgedaagd om jezelf te overstijgen, creatieve oplossingen te vinden en een blijvende impact te hebben op het leven van cliënten met unieke behoeften. Voel jij je geroepen voor deze inspirerende reis bij Kentalis?

"Bij Kentalis krijg ik de kans om nieuwe ervaringen op te doen en snel te leren in de praktijk. Ondanks de uitdagingen voel ik me echt onderdeel van het team en waardeer ik de band die ik opbouw met zowel cliënten als collega's. Het maakt mijn werk daar zo waardevol en leuk." – Gina (student Psychologie)

Vergeet het stereotype beeld van 'zwaar werk' en 'agressie'; de gehandicaptenzorg is zoveel meer en wij helpen je dat te ontdekken.

Mis dit avontuur niet
Deze bijbaan is populair dus reageer direct! Al meer dan 100 zorgstudenten bouwen via de Tamarinde aan hun cv.
Heb je vragen of wil je meer weten? Bel gerust even met Jeppe Duineveld, Regiomanager, op 06 – 10 09 47 57. Zij vertelt je graag alles over deze locatie enKentalis. Je kan hem ook een bericht sturen via WhatsApp of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.k.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in