+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Configuration Manager Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

LMH engineering

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.167 p/m

Vacatureomschrijving

Omschrijving
Bij een voedselverwerkingsfabriek in Tokyo gaat een machine stuk. Jij leest dit bij het opstaan en zit binnen 2 uur in het vliegtuig naar Tokyo. Je vliegt over de hele wereld om machines te onderhouden, repareren en te plaatsen. Het internationale karakter trekt jou aan. Tijdens de uren die je spendeert in het vliegtuig ben jij al bezig om de plannen te maken voor het oplossen van storingen, het plaatsen van de machines of een diagnose. Met jouw kennis van Elektro en PLC’s is geen taak jou te moeilijk. Je zal door het bedrijf klaargestoomd worden om een expert te worden. Doordeweeks zal jij de hele wereld over reizen maar in het weekend kan je thuis met je vrienden, vriendinnen en familie afspreken.

Baanaanbod
Als internationaal field service engineer ontvang jij een salaris wat kan oplopen tot €50.000.- en verder: · Goede secundaire arbeidsomstandigheden · Trainingen en cursussen voor gerichte kennis · Laptop/mobiel · 100% onkosten vergoeding

Functie-eisen
Jij hebt aantoonbare ervaring met werktuigbouwkunde en/of Elektrotechniek: · Je beheerst de Engelse en Nederlandse taal · Ervaring met PLC’s is een pré· Minimaal MBO 4 in Elektrotechniek of WTB · Bereid om veel onderweg te zijn (vliegtuig, auto, ov)

Bedrijfsprofiel
Dit, inmiddels internationale bedrijf, is begonnen als klein familiebedrijf. De normen en waarden van een familie bedrijf maar de ambities en kennis van een internationaal bedrijf. Door de familiare sfeer die het bedrijf uitademt zal het voelen als een warme deken. Zij maken vleesverwerkingsmachines die gebruikt worden over de hele wereld. Door hun familiaire insteek maar ook vooral vanwege hun kennis en kunde hebben zij zich opgewerkt tot marktleider.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in