+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Service Coördinator PV-Techniek in Amsterdam Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

TeqJob Engineering

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.700 - € 3.600 p/m

Vacatureomschrijving

Vacature Service Coördinator PV-Techniek in Amsterdam

Als Service coördinator in de PV-Techniek heb jij de dagelijkse leiding over de servicedesk en het onderhoudsteam. Wij zijn een startup in de zonne-energie techniek met een groot installatiebureau als moederorganisatie. Wij verzorgen het onderhoud aan grote PV-installaties. Je werkt in deze functie nauw samen met de directeur en samen zorgen jullie ervoor dat er een gestroomlijnde organisatie wordt neergezet met als specialiteit het onderhouden van zonne-energie installaties. Wij werken voor grote landelijk opererende woningbouwverenigingen en alleen maar business to business. (geen detachering, direct dienstverband)

Voor deze functie is het essentieel dat je kennis hebt van PV-techniek / elektrotechniek. Een paar jaar ervaring in een verglijkbare sector is een vereiste voor een goede invulling van deze vacature.

Wat kun je verwachten
Ons moederbedrijf heeft met ruim 60 jaar ervaring in de installatietechniek en een gedegen klantenkring op weten te bouwen. Hierbij staat de mens en onze omgeving centraal, dit betekend duurzame projecten, duurzame relaties en een personeelsbestand waar weinig verloop inzit. Hou er rekening mee dat je aan de start staat van een bedrijf en veel zaken / verantwoordelijkheden op je moet nemen die op termijn bij andere collega's komen te liggen. Dit is het interessante van deze functie, je staat aan de start van een onderneming en kan doorgroeien samen met het bedrijf. Wij willen een SCOPE-12 gecertificeerd bedrijf zijn en jij zorgt ervoor dat de interne processen voldoen zodat wij snel voldoen aan de voorwaarden van dit certificaat. De verwachting is dat samen met jouw inzet wij over 5 jaar met ruim 40 medewerkers zijn en jij aan het fundament hebt gestaan van dit bedrijf.

Wij zijn opzoek naar een coördinator die 40 uur per week beschikbaar is. Wij bieden afhankelijk van jouw ervaring een brutosalaris van tussen de €2700,- en €3600,- Een laptop, mobiele telefoon en een representatieve elektrische auto zijn inbegrepen bij deze functie, ons kantoor is goed bereikbaar met het OV en je kan bij ons vrij parkeren.

Wat breng jij mee
De ideale kandidaat...

  • Mbo / Hbo werk en denkniveau
  • goede kennis van PV-techniek
  • je bent een organisatietalent
  • talenkennis Nederlands
  • minimaal 2 - 4 jaar werkervaring

Diversiteit binnen het team geniet de voorkeur dus bv leeftijd, geslacht mag geen drempel zijn om te reageren op deze vacature!


Waarom zou je kiezen voor de vacature van Basis

Een marktconform salaris dit is afhankelijk van kennis en ervaring. Doorgroeimogelijkheden en een leuk team om mee samen te werken. De saamhorigheid binnen dit bedrijf is groot, er heerst een informele (team) cultuur. Wij werken in een innovatieve, duurzame en moderne werkomgeving waar ontwikkeling gestimuleerd wordt.

TeqJob engineering verzorgt het recruitment voor deze vacature, je gaat direct in dienst bij de werkgever met als uitgangspunt een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in