+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

(Hoofd)monteur E&I Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ELLBRU

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.450 p/m

Vacatureomschrijving

Zorg jij als (hoofd)monteur er graag voor dat verschillende projecten van complexe omvang bedrijfsklaar worden opgeleverd? Reageer dan meteen op deze vacature!

Als hoofdmonteur heb jij een aantal belangrijke taken richting de klant. Hierbij voer je de volgende werkzaamheden uit:

Je voert taken uit in overeenstemming met interne richtlijnen, met als doel het minimaliseren van uitval, het bevorderen van een efficiënte doorlooptijd en het maximaliseren van klantgerichtheid. Als leidinggevende coördineer je de voortgang en geef je dagelijks leiding aan monteurs. Het waarborgen van een veilige werkomgeving voor zowel jezelf als anderen behoort tot jouw verantwoordelijkheden.

Indien nodig stel je gedetailleerde planningen op en bewaak je deze nauwlettend. Daarnaast ben je betrokken bij het opstellen of aanpassen van gedetailleerde tekeningen ten behoeve van de monteurs. Samen met je team leg je technische installaties aan, vervaardig je schakelkasten en bedieningspanelen, en plaats je meet- en regelapparatuur.

Je bereidt inbedrijfstellingen voor, voert tests uit en biedt indien nodig ondersteuning bij inbedrijfstelling, mogelijk zelfstandig. Bij het opsporen van storingsbronnen voer je reparatie- en onderhoudswerkzaamheden uit, of zie je hierop toe. Je evalueert het uitgevoerde werk aan de hand van de opdracht en planning, en houdt eventueel meer-minderwerk bij.

Het bewaken van gereedschap- en materiaalgebruik en het registreren van materiaalverbruik, uren besteding en wijzigingen behoren tot je taken. Tot slot ben je verantwoordelijk voor het naleven van voorschriften en procedures op het gebied van kwaliteit, Arbo, milieu, veiligheid en specifieke bedrijfsvoorschriften.



Gevraagd

Om als hoofdmonteur succesvol te kunnen werken voldoe je aan het volgende profiel:

  • Je bent in het bezit van een MBO-diploma elektrotechniek of soortgelijk aangevuld met relevante technische cursussen en/of specialisaties;
  • Je hebt veiligheid hoog in het vaandel staan, voor jezelf en voor anderen. Daarbij ben je in het bezit van een geldig VCA certificaat;
  • Je beschikt over meerdere jaren relevante (leidingevende) werkervaring, met name in de industrie;
  • Je bent zelfstandig, resultaatgericht, innovatief en communicatief vaardig;
  • Je kunt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overhandigen;
  • Je hebt een gezonde ambitie om door te groeien richting werkvoorbereiding of projectleiding.


Aanbod

Naast een plezierige werksfeer, bieden wij jou een aantrekkelijk salaris (€3.000 - €4.450) en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar wij belonen niet alleen in geld. Wij vinden het belangrijk dat jij alle mogelijkheid krijgt om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. De techniek staat immers ook geen dag stil. Hiervoor hebben we een eigen portal met een aanbod van meer dan 300 cursussen en/of opleidingen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in