+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Elektricien Woningbouw Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Van der Sluis Technische Bedrijven

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.549 - € 3.292 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Elektricien Woningbouw

Werk jij graag samen, stroomt de spanning (letterlijk) door jouw aderen en wil je een belangrijke rol spelen bij uiteenlopende woningbouw-projecten? Ben jij daarnaast op zoek naar een werkgever die graag investeert in jouw ontwikkeling? Dan zoeken we jou!

Dinsdagochtend. Je stapt weer vol goede moed in de auto. Heb jij even geluk dat de projecten waar je aan werkt meestal niet ver van huis zijn. Aangekomen bij de keet, biedt de voorman je een kop koffie aan. “Wat denk je?” zegt hij. “Gaan we meters maken vandaag?” “Uiteraard!” antwoord je. De leidingen zijn gelegd, de stukadoor is geweest en de vloeren liggen erin. Het is nu tijd voor de afmontage. Voor jou is dat het mooiste wat er is; de huizen komen nu echt tot leven!

Een tijdje geleden stonden jullie nog in een weiland in Wageningen. Daarna waren jullie bezig met de renovatie van een reeks woningen in Deventer. Nu kijk je vol trots naar het begin van een gloednieuw appartementencomplex, aan de oever van de Waal. Nog slechts een druk op de knop en de spanning staat erop. Bij jou slaat de vonk al over. Hopelijk straks ook bij de toekomstige bewoner(s)!

We zullen ons eerst even voorstellen:

Wie heb je voor je? Wij zijn Van der Sluis, aangenaam. Ons familiebedrijf is opgericht in 1934 en is uitgegroeid tot een gevestigde naam in de regio. Met de drie bedrijfstakken Installatie, Constructie en Agri zijn wij actief op uiteenlopende terreinen, en op elk daarvan zijn we een sterk betrouwbare partner voor elk integraal bouwproces. Onze deskundige collega’s werken met humor en vol trots aan mooie projecten van opdrachtgevers waar we al jarenlange relaties mee hebben.

Naast dat we een snelgroeiend bedrijf zijn en als organisatie veel te maken krijgen met allerlei uitdagende ontwikkelingen, investeren we ook graag in de ontwikkeling van onze werknemers. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf en het volgen van een opleiding. Kenmerkend voor Van der Sluis zijn de lange dienstverbanden. Veel van onze collega’s groeien door en eindigen in een andere functie dan waar ze ooit in begonnen zijn!

Wie zoeken wij?
Een Elektricien in hart en nieren: een aanpakker die zich geen mooier vak kan voorstellen. Iemand met twee rechterhanden die niet terugdeinst voor een warmtepompinstallatie. Een teamplayer die het leuk vindt om de krachten te bundelen met die van je collega’s. Je bent er dan ook trots op dat jullie gezamenlijke inspanningen tot een mooi eindresultaat leiden.

Als Elektricien:

  • Voer je installatiewerkzaamheden uit onder leiding van de voorman en projectleider, op projecten binnen een straal van 1,5 uur vanaf jouw woonplaats.
  • Geniet je van elk project. Deze zijn vooral seriematig (nieuwbouw), maar je werkt ook op maat (renovatie).
  • Installeer je volgens de voorschriften van de fabrikanten en normen van de installatie. Ook ben je verantwoordelijk voor het controleren en testen van je eigen werkzaamheden en die van je collega’s.
  • Krijg jij de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen met cursussen en opleidingen. Zo kun je bijvoorbeeld de mbo 4-opleiding Technisch Leidinggeven volgen en volg je regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste veiligheidsnormen.
  • Draai jij je hand niet om voor buitenwerk. Van sociale huurwoning tot luxe villa, van bungalow tot flat: jij vindt het allemaal even leuk, werkt altijd netjes en gaat altijd voor kwaliteit.

We zijn natuurlijk vooral op zoek naar een Elektricien die qua karakter, motivatie en visie perfect bij ons past. Daarnaast is onze ideale kandidaat naar alle waarschijnlijkheid:

  • Een gespecialiseerde Elektricien met een relevante, afgeronde opleiding of relevante werkervaring.
  • In het bezit van een VCA Basis of bereid deze op korte termijn te halen.
  • Een aanpakker die bekend is met de werkzaamheden in de woningbouw.

Herken jij jezelf terug in bovengenoemde punten? Dan zou jij zomaar eens onze nieuwe Elektricien kunnen zijn.

Met wie en voor wie werk je?
Als je bij ons komt werken, ga je aan de slag bij een fijn, snelgroeiend familiebedrijf dat zich kenmerkt door korte lijntjes. Als Elektricien kom je terecht in een relatief klein team van 25 betrokken en sociale collega’s waar de sfeer zich typeert als no nonsens en informeel. Je werkt op verschillende projecten, maar zo veel mogelijk in de buurt van je eigen woonplaats.

Ben jij al enthousiast geworden en ben je nieuwsgierig wat we jou allemaal te bieden hebben? Lees hieronder dan snel nog even een minuutje verder over deze unieke functie.

Wat doe je zoal tijdens een werkdag?

  • Onder leiding van de voorman installeer je voornamelijk elektrotechnische installaties op verschillende woningbouw-projecten. Dit kunnen villa’s, flats, bungalows of appartementencomplexen zijn. In de toekomst ga je ook veel aan de slag met domotica (huisautomatisering).
  • De omvang van de projecten kan variëren van een handjevol tot honderden woningen en de projecten vinden plaats binnen een straal van 1,5 uur rondom jouw woonplaats.
  • Je bent verantwoordelijk voor het controleren en testen van je eigen werkzaamheden en eventueel van je collega’s. Ook zorg je ervoor dat de richtlijnen, werkinstructies en veiligheidsregels worden nageleefd.  
  • Als leermeester begeleid je ook minder ervaren en leerling monteurs. Hier ontvang je een leuke vergoeding voor, bovenop je salaris.
  • Boven alles werk je netjes en ben je respectvol, want je vindt kwaliteit net zo belangrijk als je collega’s.

Dit krijg je van ons

  • Je krijgt alle ruimte, vrijheid en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen (tot voorman).
  • Een leuke, uitdagende baan voor 40 uur per week. Maar 32 of 36 uur is bespreekbaar.
  • Een goed salaris tussen € 2.549 en € 3.292, afgestemd op jouw kennis en ervaring.
  • Een leuke vergoeding bij het begeleiden van minder ervaren en leerling monteurs.
  • Een reiskostenvergoeding van netto € 0,23 per kilometer, als je met eigen vervoer naar de zaak komt.
  • 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en 13 ATV-dagen per jaar.        
  • Alles wat je nodig hebt voor een prettige werkdag.
  • De mogelijkheid om je VCA (indien je deze nog niet hebt) en rijbewijs E te halen.
  • En last but not least: een werkplek met een geweldig uitzicht en fijne collega’s.

Ben jij helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en wil jij werken bij een familiebedrijf waar ontwikkeling centraal staat? Heb jij de twee rechterhanden en drive die we zoeken? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als Elektricien.

Solliciteren is erg eenvoudig: in drie kleine stappen is het al gebeurd!

  1. Klik op ‘reageer direct’.
  2. Vul je gegevens in.
  3. Klik op verzenden.

Pim Fijnvandraat (Recruiter Van der Sluis) op telefoonnummer: 06- 21 30 79 66 of via e-mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in