+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Toezichthouder civiele techniek Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Esler

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 5.000 p/m

Vacatureomschrijving

Company information

De gemeente Amsterdam telt ruim 18.000 collega's die allemaal hun steentje bijdragen aan het onderhouden van de bruisende hoofdstad van Nederland. Het moet fijn zijn om te wonen en werken in Amsterdam, dat is hun doelstelling.

Jij komt te werken bij het ingenieursbureau van Amsterdam. Zijn zijn dé partner binnen de gemeente op het gebied van inkoop, techniek en projectrealisatie in grond-, weg- en waterbouw. Met bijna 1000 medewerkers werken zij aan de civiele constructies in Amsterdam, hebben zij de expertise op water en deltatechnologie, stedelijke inrichting en milieu, infrastructuur en verkeersadvies en leveren we project- en contractmanagement. Het Ingenieursbureau is heel plat georganiseerd, wat wil zeggen dat je de ruimte krijgt om bijvoorbeeld zelf een kennisvakgroep op te richten of een ontwikkeling van buiten naar binnen te halen als je ziet dat dit belangrijk is voor de stad.


Vacancy information

Als toezichthouder civiele techniek maak je afspraken met de aannemer over de techniek, planning en materialen. Jij bent de rechterhand van de directievoerder en verantwoordelijk voor het bijhouden van dagrapporten, afwijkingen en bestekadministratie. Verder houd jij je bezig als toezichthouder civiele techniek met:

  • notuleren van bouwvergaderingen;
  • aanspreekpunt zijn voor nutsbedrijven, (onder) aannemers, bewoners en andere betrokken partijen;
  • bewaken van de in het contract benoemde kwaliteit, kwantiteit en bijbehorende administratie binnen civieltechnische projecten. 
What do you need

Om in aanmerking te kunnen komen als toezichthouder civiele techniek bij de Gemeente Amsterdam beschik je over:

  • erkende mbo-diploma (niveau 4);
  • hbo werk- en denkniveau;
  • kennis van de RAW-systematiek;
  • een VCA-certificaat;
  • kennis van diverse contractvormen, waaronder overeenkomsten met open posten (OMOP) en samenwerkingsovereenkomsten. 
What do we offer

Bij Esler volgen we de inlenersbeloning punten van de CAO van de gemeente Amsterdam. Zaken zoals loonsverhogingen, thuiswerkvergoedingen die in de CAO zijn vastgelegd worden door Esler overgenomen. Het maandsalaris voor deze functie maximaal € 5.000 o.b.v. 36 uur per week.

Als Nederlands eerste duurzaam detacheerder voert Esler een actief 'sustainability program'. Dit betekent dat wij voor en met jou nadenken over jouw ambities, jouw vitaliteit, jouw welzijn en jouw ontwikkeling. Oftewel, wij staan voor jouw duurzame inzetbaarheid!


Function contact information

Neem voor meer informatie contact op met Peter Keijzer, bereikbaar op telefoonnummer 06 39631968


Application contact information

Ben je geïnteresseerd in deze functie en denk je te voldoen aan het profiel? Reageer dan door te solliciteren op de vacature via deze website.

Over Esler:

Esler is een jonge en ambitieuze onderneming met mensen die beschikken over de juiste mix van vakkennis, ervaring en persoonlijke vaardigheden. We stellen mensen centraal en hebben daarnaast een passie voor techniek. Een belangrijk kenmerk van Esler is onze hoge kwaliteitsstandaard, niet voor niets zijn we NEN 4400 en VCU gecertificeerd. Kwaliteit is voor ons een begrip, wat je zal opvallen vanaf de eerste kennismaking.

Neem voor meer informatie contact op met Peter Keijzer, Senior Accountmanager Infra, bereikbaar op telefoonnummer 06-39631968.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in