+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Technisch Projectleider Solar/Zon Energie Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

HRM@WORK

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.500 - € 6.800 p/m

Vacatureomschrijving

Hoe zorg je ervoor dat een Elektrotechnisch Engineer een installatie ontwerpt welke nog te betalen is en op alle fronten stuur je dit proces aan. De plaats van de omvormer, transformator, indeling van het transformatorstation, etc zijn nodig om een ontwerp te laten maken door een installatiebedrijf. Zo vind je het bijvoorbeeld leuk om de instellingen van de vermogensautomaten te controleren en geef je advies aan de installateur om dit ook te doen. 

Vanwege de grootte van de zonnepaneel velden komen zaken als transformatoren, grote vermogens en omvormen van DC naar AC veelvuldig aan de orde. Elk project is uniek en behoeft maatwerk; ook en juist als het gaat om de techniek. Je krijgt als Technisch Projectleider Solar/PV te maken met distributiebedrijven zoals Enexis, Liander en Stedin. Je beoordeelt technische vraagstukken en ontwerpen en bezoekt projectlocaties ten einde een goed beeld te vormen van de specificaties. Zo heeft de afstand van de omvormers naar de meterkast of transformator invloed op het rendement en de kosten voor de bekabeling. Je hebt nauw en intensief contact met de leveranciers van de transformatorstations en besturingskasten. Je beoordeeld en bespreekt de technische oplossingen en tekeningen. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies, als Technisch Projectleider Solar/PV, aan interne collegae van de afdelingen projectmanagement en assetmanagement aangaande technische vraagstukken. 



Gevraagd

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding elektrotechniek; 
  • Je hebt werkervaring als Projectleider of Uitvoerder en bij voorkeur bij een gemeentelijke overheid of openbare verlichting/infra bedrijf;
  • Je hebt kennis van elektrotechnische energiedistributie en verdeelkasten; 
  • Je bent kostenbewust en kan goed manoeuvreren in een commercieel bedrijf;
  • Je hebt parate kennis van NEN 3140 en 1010 normen; 
  • Je werkt graag bij een innovatief en succesvol bedrijf met gedreven medewerkers;
  • Je bent doortastend en zakelijk; 
  • Je spreekt, leest en schrijft vloeiend Nederlands.


Aanbod

Er wordt je een salaris geboden dat ligt tussen € 5.500,- en € 6.800,- bruto per maand. Afhankelijk van je persoonlijke wensen wordt een personenauto ter beschikking gesteld of bestaat de mogelijkheid om kilometers te declareren wanneer je de voorkeur hebt om jouw eigen auto te gebruiken. Een laptop en smartphone worden eveneens ter beschikking gesteld. 


Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf ontwikkelt, ontwerpt, engineert, financiert, coördineert en exploiteert grote solar projecten. De verkochte kilowatturen en de beschikbare overheidssubsidies zijn de bronnen van inkomsten. 

De zonnepaneel velden worden gerealiseerd op daken van grote logistieke vastgoedeigenaren, open water en grond. Om de duurzaamheidsdoelstellingen te behalen maakt het bedrijf gebruik van open water zonder zwembestemming en van vervuilde grondgebieden waar niet gebouwd mag worden. 

De ruim 80 medewerkers zijn veelal HBO en WO opgeleid en werken op de afdelingen commercie, projectfinanciering, innovatie, assetmanagement en projectmanagement. Medewerkers zijn gedreven en intrinsiek gemotiveerd om bedrijfs- afdelings- en privédoelstellingen te realiseren. 

Als grote speler met groei ambities heeft het bedrijf sinds kort een vestiging opgestart in Duitsland. Om de groei te faciliteren wordt de afdeling projectmanagement sinds een jaar ondersteund door een Technisch Projectmanager. Vanwege de toename aan opdrachten is er een vacature ontstaan voor een Technisch Projectleider Solar/Zon Energie. HRM@WORK heeft de opdracht deze vacature te vervullen. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in