+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Almere.
Laad meer vacatures

Projectmanager Installatietechniek Almere

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Polanski & Partners

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Polanski & Partners

Gevraagd

  • 37 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.000 - € 6.000 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Functie omschrijving

Als Projectmanager ben je bij een installateur uit Almere verantwoordelijk voor het succesvol coördineren en afronden van multidisciplinaire utiliteitsprojecten. Je werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers, zoals scholen, overheid, culturele instellingen en vastgoed eigenaren. De projecten worden elektrotechnisch en werktuigbouwkundig aangenomen en hebben een omvang tot circa 5 miljoen euro. 

Verantwoordelijkheden:

  • Projectbeheersing: Je ziet toe op de juiste projectplanning, inclusief mijlpalen, deadlines en benodigde resources. Je bewaakt de voortgang van het project en stuurt bij waar nodig.
  • Budgetbeheer: Je bent verantwoordelijk voor het budget van het project. Je maakt in overleg met het projectteam kostenramingen, bewaakt de financiële voortgang en zorgt ervoor dat het project binnen het budget blijft.
  • Teamcoördinatie: Je stuurt een multidisciplinair projectteam aan (projectleiders, werkvoorbereiders en uitvoering) en zorgt voor een goede samenwerking / communicatie binnen het team. Je verdeelt taken en verantwoordelijkheden en zorgt ervoor dat iedereen op de hoogte is van de projectdoelen.
  • Risicobeheer: Je identificeert potentiële risico's en problemen die de voortgang van het project kunnen beïnvloeden. Je ontwikkelt en implementeert risicobeheersingsplannen om mogelijke obstakels te minimaliseren.
  • Commercie: Je bent verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe projecten. Daarnaast onderhoud je contact met het huidige klantenbestand en weet je deze uit te bouwen. 
Functie eisen
  • HBO werk- en denkniveau met afgeronde opleidingen richting installatietechniek / werktuigbouwkunde / elektrotechniek 
  • Werkervaring als Projectleider of Projectmanager binnen de gebouwgebonden installatietechniek 
  • Een commerciële instelling 
Arbeidsvoorwaarden
  • Salarisindicatie: €5000 - €6000 bruto per maand 
  • Auto van de zaak
  • De vrijheid om te ondernemen binnen de organisatie 
  • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden die overleg met de directie kunnen worden afgestemd 
Over ons

Polanski is dé specialist in de installatietechniek, bouw en duurzame energie. Of je nu op zoek bent naar betere arbeidsvoorwaarden, meer uitdaging of gewoon toe bent aan een nieuw avontuur, Polanski is jouw schakel bij het vinden van een nieuwe baan. Al 13 jaar brengen wij mensen verder in techniek. Wij kennen onze relaties door en door en staan voortdurend in contact. Wij weten wat jij zoekt, wat er speelt in de branche en op die manier hebben wij de beste kansen voor jou in de markt.

Is dit dé uitdaging die perfect aansluit op jouw behoeften en ambities? Solliciteer direct via de sollicitatiebutton of kom in contact met Nicky de Leeuw en ontdek welke kansen er zijn binnen jouw regio.


Korte omschrijving
Heb jij een ondernemend karakter en ruime ervaring binnen de installatietechniek als Projectleider / Projectmanager? Bekijk dan deze vacature. 

Bedrijfsomschrijving

Polanski is dé specialist in de installatietechniek, bouw en duurzame energie. Al ruim 13 jaar ondersteunen en begeleiden wij professionals in hun zoektocht. Al meer dan 1.000 mensen hebben hun nieuwe uitdaging gevonden via Polanski. Maar wat is de meerwaarde?

Een nieuwe baan vinden is bijzonder lastig. Zoveel vacatures, zoveel werkgevers en iedereen heeft wat anders te bieden. Er is werk genoeg, maar hoe vind je nou die ene baan die perfect aansluit op alles wat je zoekt. Een goed salaris, ruimte voor doorgroeimogelijkheden, betere arbeidsvoorwaarden of liever een baan met een goede pensioenregeling of meer verlofdagen. Wij gaan voor je aan de slag!

Wij snappen namelijk als geen ander dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Bij Polanski zijn wij elke dag actief in de markt. Wij weten wat er speelt en staan altijd in contact met ons netwerk. Hierdoor zijn wij op de hoogte van de mooiste functies, mooiste projecten en nóg belangrijker: wij hebben de kennis en expertise om de beste opties uit de markt te halen die perfect aansluiten op jouw behoeftes en ambities. Wij leggen alle opties naast elkaar waardoor we samen een perfecte baan vinden voor jou.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Solliciteer op één van de openstaande vacatures of neem contact met ons op!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in