+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Leerling Elektricien Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Van der Sluis Technische Bedrijven

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.400 - € 2.900 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Leerling Elektricien

Ben jij een enthousiaste aanpakker en wil jij jezelf graag ontwikkelen op het gebied van elektrotechniek? Wil je impact maken bij uiteenlopende woningbouw-projecten en ben je daarnaast op zoek naar een werkgever die graag investeert in jouw ontwikkeling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

“Gaat goed hè?" Je collega Peter geeft je een klap op je schouder. “Dat ging het altijd al, maar ik zie je elke dag groeien.” Hij heeft gelijk. Elke schroef die je aandraait en elke leiding die je samen legt, is een stap naar jouw eigen vakmanschap. Het ene moment werk je aan sociale huurwoningen in Apeldoorn, het volgende moment ben je bezig met domoticasystemen in Ede. Het voelt een beetje als een reis door de elektrische wereld, waarbij jij niet aan de zijlijn staat, maar helemaal vooraan zit.Je loopt nog een rondje over de bouwplaats en kunt het resultaat je steeds beter inbeelden. Op de plek waar jullie nu staan, kunnen straks 80 nieuwe gezinnen koken en tv kijken dankzij jou. Je glimlacht bij de gedachte. En terwijl je het gereedschap in de bus laadt, hoor je je collega achter je roepen: “Ik ben benieuwd wat we morgen neerzetten!” 

Over de functie

  • Onder leiding van de voorman voer je verschillende installatiewerkzaamheden uit in de woningbouw.
  • Je installeert volgens de voorschriften van de fabrikanten en normen van de installatie.
  • Jij krijgt de ruimte om je op meerdere vlakken te ontwikkelen en draait mee als volwaardig elektromonteur. Jij deinst dan ook niet terug voor het leggen van leidingen of het installeren van een warmtepomp.
  • Je werkt op uiteenlopende projecten in een straal van 1,5 uur rondom jouw woonplaats. Of het nou gaat om hoogbouw of laagbouw, een sociale huurwoning of een villa: bij elke woning ga jij voor de beste kwaliteit.
  • Je werkt veel samen met je collega’s en krijgt als Leerling Monteur een vaste leermeester toegewezen.

aar ga je werken?

Wie heb je voor je? Wij zijn Van der Sluis, aangenaam. Ons familiebedrijf is opgericht in 1934 en is uitgegroeid tot een gevestigde naam in de regio. Met de drie bedrijfstakken Installatie, Constructie en Agri zijn wij actiefop uiteenlopende terreinen, en op elk daarvan zijn we een sterk betrouwbare partner voor elk integraal bouwproces. Onze deskundige collega’s werken met humor en vol trots aan mooie projecten van opdrachtgevers waar we al jarenlange relaties mee hebben. Onder Van der Sluis Installatie werken ongeveer 400 medewerkers in de product-marktcombinaties Woningbouw, Renovatie, Beheer & Onderhoud, Utiliteit en Boer en Van Veen. Als Leerling Monteur kom jij te werken bij de afdeling Woningbouw, waar je leiding ontvangt van de voorman. Je werkt hier samen met 25 collega’s. Op de bouwplaats heb je het meeste contact met je eigen collega’s en krijg je een vaste leermeester toegewezen.

Hoe ziet onze organisatie eruit en wat kan je bij ons vinden?

Als je bij ons komt werken, ga je aan de slag bij een fijn, snelgroeiend familiebedrijf dat zich kenmerkt door korte lijntjes. Zoals wij het graag zeggen: er is letterlijk en figuurlijk geen drempel om bij elkaar naar binnen te stappen. We hebben oog voor het individu en geven veel om het welzijn van onze collega’s.

Naast dat we een snelgroeiend bedrijf zijn en continu te maken krijgen met allerlei ontwikkelingen, investeren we ook graag in de ontwikkeling van onze collega’s. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf en het volgen van een opleiding. Kenmerkend voor Van der Sluis zijn de lange dienstverbanden. Veel van onze collega’s groeien door en eindigen in een andere functie dan waar ze ooit in begonnen zijn!

 Wat vragen we van jou?

  • Heb je minimaal mbo werk- en denkniveau?
  • Beschik jij over een gezonde dosis enthousiasme en nieuwsgierigheid en lijkt het je leuk om te zien welke impact jij maakt op de woningbouw?
  • Zie jij jezelf werkzaam in de omschreven functie?

 Reageer dan direct!

 Wat krijg je van ons?

  • Je krijgt alle ruimte, vrijheid en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen (tot volwaardig monteur).
  • Een leuke, uitdagende baan voor 40 uur per week. Maar 32 of 36 uur is bespreekbaar.
  • Een goed salaris tussen € 2.400 en € 2.900, afgestemd op jouw kennis en ervaring.
  • Een reiskostenvergoeding van netto € 0,21 per kilometer, als je met eigen vervoer naar de zaak komt.
  • 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en 13 ATV-dagen per jaar.       
  • De mogelijkheid om je VCA (indien je deze nog niet hebt).
  • Je profiteert van een uitstekende pensioenregeling bij ASR, met ouderdoms- en nabestaandenpensioen, individueel advies en de optie voor een ANW-pensioenverzekering 
  • En last but not least: een werkplek met een geweldig uitzicht en fijne collega’s.

Collega Leroy vertelt

“Hoi, ik ben Leroy. Als jij onze nieuwe Leerling Monteur wordt, dan worden wij directe collega’s. Sinds begin 2023 werk ik als Leerling Monteur bij Van der Sluis. Ik heb me enorm kunnen ontwikkelen binnen Van der Sluis. Ik heb een hele andere achtergrond, ik kom namelijk bij Defensie vandaan. Ik wilde heel graag een switch maken naar de techniek en ben enorm blij dat Van der Sluis mij deze kans heeft geboden. Daarnaast vind ik het heel gaaf om onderdeel te zijn van een team en organisatie waar ruimte is voor jouw ontwikkeling! Het is fantastisch om te zien wat in korte tijd al heb mogen bereiken en welke stappen ik heb mogen zetten.

Slaat bij jou de vonk al over? Wacht dan niet te lang met solliciteren en grijp deze baan voordat een ander ermee vandoor gaat.

Solliciteren is erg eenvoudig: in drie kleine stappen is het al gebeurd!

  1. Klik op ‘reageer direct’.
  2. Vul je gegevens in.
  3. Klik op verzenden.

Pim Fijnvandraat (Recruiter Van der Sluis) op telefoonnummer: 06- 21 30 79 66 of via e-mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in