+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Oproepkracht Schiphol (early bird) Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Bruna

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 4 - 24 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Bijbaan / Vakantiewerk
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Als wij zeggen "mind your step", dan zeg jij? Juist, Schiphol! Bruna is op zoek naar vroege vogels die na het openen van de winkel onze klanten willen voorzien van een tiptop klantbeleving. Dus, fasten your seatbelt en lees snel verder.

Wat ga je doen?

Klanten bij maken! Wanneer de rest van Nederland op één oor ligt, gaat jouw wekker en maak jij je klaar voor wéér gezellige werkdag met jouw collega's. Gedurende jouw werkdag zie je Schiphol omgetoverd worden van rustige luchthaven tot een bruisende hightraffic locatie waar dagelijks duizenden reizigers onderweg zijn.
Na de serene rust en het openen van de winkel, kan het in de loop van de ochtend best druk worden. Elke dag worden onze schappen en boekentafels weer gevuld met o.a. de spannendste thrillers, de nieuwste magazines en vers gedrukte kranten. Hier draag jij ook je steentje aan bij. Verder voorzie je klanten gevraagd en ongevraagd van een passend advies of een leuke boekentip. Vriendelijk begeleid je de klant aan de zelfscankassa of je rekent zelf voor de klant af. Rest jou ze alleen nog een goede reis te wensen. Kortom: een leuke bijbaan met veel verantwoordelijkheden. Wekelijks geef je aan wanneer je kunt werken en word je in overleg ingedeeld in het rooster. Jouw werktijden kunnen variëren tussen 03:00 uur en 08:00 uur. En mooi meegenomen: na jouw dienst heb je vaak nog een vrije middag en avond die je kunt volplannen met powernaps of jouw leukste hobby's.

Gevraagd

Je stapt gemakkelijk op klanten af en je vindt het leuk om een praatje te maken. Bovendien weet jij echt van aanpakken en je bent niet bang om net dat stapje extra te zetten. Verder:
  • Je hebt een passie voor lezen en verkopen;
  • Je vindt werken in een team fijn, maar zelfstandig kun je ook overweg;
  • Je bent 18 jaar of ouder;
  • Je spreekt een aardig woordje Nederlands en Engels.


Aanbod

Je krijgt de kans om ervaring op te doen in de wereld van retail, binnen een hecht en gezellig team van collega's. Bovendien krijg je veel vrijheid en flexibiliteit, oftewel de perfecte parttime baan die goed te combineren is met je gezinsleven, studie of vakantieperiodes . Daarnaast bieden wij jou:
  • Een nul-urencontract voor 7 periodes
  • Een uurloon incl. vakantierechten en vakantiegeld van: 21 jaar en ouder: € 15,53 / 20 jaar: € 12,43 / 19 jaar: € 9,31 / 18 jaar: € 7,77 / t/m 17 jaar: € 6,21;
  • Denk hierbij ook aan toeslagen voor werken op zondag, specifieke avonduren en erkende feestdagen.
  • De leukste collega's (echt waar);
  • Een mooie ervaring in de wereld van Retail;
  • Toegang tot Goodhabitz. Dit platform biedt jou een bibliotheek vol leerzame trainingen;
  • Een NS Businesscard of vaste reiskostenvergoeding;
  • En, omdat je graag weet wat je verkoopt krijg je ook nog eens 20% personeelskorting.
Hoe te solliciteren?
Team Bruna Schiphol kent in totaal ruim 80 collega's, verdeeld over meerdere locaties voor en achter de douane. Je wordt hier écht met open armen ontvangen. Dit team is het gewend om een stapje harder te lopen voor elkaar. Geregeld verzamelen de collega's van Schiphol samen om de zon op te zien komen.

Zie je Bruna als je nieuwe werkgever en Schiphol als jouw nieuwe werkplek? Reageer dan direct via de sollicitatiebutton of voel je vrij te bellen of te appen met Lauretta Baranelli, officemanager. Ze is bereikbaar via 0646141946 of per mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Handig voor jou om te weten: Een referentiecheck en een integriteitscontrole via het waarschuwingenregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Om te werken achter de douane heb je een Schipholpas nodig. Dit regelen wij voor je, maar dit kan alleen als je minimaal 18 jaar bent en de afgelopen 8 jaar aaneengesloten in Nederland hebt gewoond. Na de proeftijd zal er een Schipholpas worden aangevraagd, dit duurt ongeveer 4 weken. Als je alleen met de auto kunt komen, regelen we een parkeerpas voor

Uren

4 - 24 uur
Bespreekbaar tussen de 0 en 40 uur per week

Salaris

Een uurloon incl. vakantierechten en vakantiegeld van: 21 jaar en ouder: € 15,53 / 20 jaar: € 12,43 / 19 jaar: € 9,31 / 18 jaar: € 7,77 / t/m 17 jaar: € 6,21
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in