+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Stage facilitair / facility management Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ATALIAN

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Stage

Vacatureomschrijving

Wat ga je doen?

Volg jij een mbo-opleiding niveau 3 of 4 richting facilitair (leidinggevende)? En wil je als stagiair aan de slag bij een groeiende, sociale en betrokken werkgever? Waar je veel kan leren op verschillende gebieden van facilitair? Lees snel verder!

Als stagiair kom je te werken in een dynamische omgeving waarin persoonlijke groei en aandacht voorop staan, ook als het gaat om jouw professionele ontwikkeling. Ontdekken wat je leuk vindt, waar je blij van wordt maar ook waar je goed in bent en nog beter in kunt worden. Dat is een stage bij ATALIAN Nederland.

Tijdens de stage leer je hoe wij als facilitair dienstverlener onze hard- en soft service dienstverlening bij een opdrachtgever organiseren. De opdrachtgever bevind zich in Amsterdam. Je leert plannen, communiceren en organiseren. Samen met je stagebegeleider bepaal je je dag- en week indeling.


Wie ben jij?

Je vindt het fijn om je handen uit de mouwen te steken. Je hebt oog voor anderen, bent vriendelijk en je biedt graag de helpende hand. Daarnaast wil je leren hoe je leiding kan geven en werkzaamheden kan organiseren en plannen.


Wat krijg jij daarvoor terug?

Uiteraard ontvang je maandelijks een stagevergoeding en werk je samen met veel leuke collega's.

We bieden je de mogelijkheid om met je eigen ideeën aan de slag te gaan. Het is aan jou om hierin ondernemend te zijn en deze kansen te grijpen.

Je hebt één aanspreekpunt bij vragen binnen ATALIAN, je stagebegeleider. Daarnaast kun je makkelijk in contact komen met collega’s die je verder kunnen helpen bij vragen over bijvoorbeeld hoe andere afdelingen binnen de organisatie werken om daarvan te leren. Jij bent hierin zelf aan zet!

Startdatum, aantal uren en dagen in overleg.


Wie zijn wij?

Wij zijn ATALIAN. Elke dag weer zijn wij, meer dan 2500 collega’s sterk, actief door heel Nederland. Wij organiseren facilitaire diensten zoals schoonmaak, catering en receptiediensten.

Wie je ook bent, wat je achtergrond ook is, bij ons ben je meer dan welkom. Wij hebben niet alleen plek voor je, bij ons ben je ook nog eens helemaal op je plek. Want al onze mensen, dat ben jij, dat zijn wij, samen, met zijn allen.

ATALIAN. Met de beste mensen!


Ben je enthousiast geworden?
Fijn! Want wij willen je heel graag leren kennen! Solliciteren kan via de link. Wil je eerst meer informatie? Dan kan je contact opnemen met Laura Eulderink of Daan Tellman via 074-3030800.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in