+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Projectleider Elektrotechniek Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Search X Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.000 - € 7.000 p/m
  • Laptop

Vacatureomschrijving

Er zijn dringend nieuwe woningen nodig, maar ook het wegennet moet uitgebreid worden en er perfect bijliggen. En wat dacht je van het onderhoud van al die huizen en straten?

Vertel me meer…

Deze mensen fixen het allemaal. Deze beursgenoteerde organisatie bestaat al meer dan 100 jaar. Ze zijn klein begonnen, maar uitgegroeid tot een onmisbare organisatie voor de ontwikkeling van bouw- en infrastructurele projecten, onderhoud en beheer.

Dat zo’n positie nogal wat verantwoordelijkheid met zich meebrengt, dat snappen ze hier maar al te goed. Daarom zijn ze vastbesloten om niet alleen te zorgen voor een uitstekende infrastructuur en de beste gebouwen, maar ook voor duurzaamheid, energie- efficiëntie en dus een betere wereld. Dit vraagt natuurlijk om de juiste experts and that’s where you come in.

Nice, wat ga ik doen?

Als Projectleider Elektrotechniek in Amsterdam ben jij de dynamische kracht achter gevarieerde projecten die de elektrische toekomst van Nederland vormgeven. Van universitaire installaties tot LED-verlichting in kantoorgebouwen, jij leidt het met passie. Vanuit een groeiend team werk je aan klussen van klein tot middelgroot bij bestaande klanten, integraal en gericht op duurzaamheid. Jouw rol omvat offerteopstelling, projectleiding van A tot Z, leidinggeven aan werkvoorbereiders en technici, en nauwgezet budgetbeheer. Samen streven jullie naar juiste beslissingen, tijdige oplevering en klanttevredenheid. Grijp de kans om je leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen en draag bij aan de bloeiende groei van de toekomst.

Dit wil ik! Wat moet ik hiervoor in huis hebben?

Jij hebt minstens MBO 4-niveau en een technische achtergrond. Ook draai jij voor leidinggeven je hand niet om, dat heb je namelijk al veel vaker gedaan. En uiteraard ben je in het bezit van een Verklaring Omtrent het Gedrag. Heb je al eens eerder aan klein tot middelgrote projecten in een service omgeving gewerkt? Dan verdien je bonuspunten. Ook spreek en schrijf je de Nederlandse taak uitstekend.

Dubbel check. Maar wat zit erin voor mij?

Jij kunt rekenen op een maandsalaris tussen de €5.000,- en €7.000,- en aantrekkelijke benefits. Zo liggen er al een smartphone en laptop van de zaak op je te wachten en zijn de doorgroeimogelijkheden oneindig. Een goede balans tussen werk en privé staat hier trouwens hoog in het vaandel en successen worden altijd gevierd. Klinkt goed toch? Solliciteer nu, we spreken je snel.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in