+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Projectleider Elektrotechniek Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

KickStart Recruitment

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 5.400 p/m
  • Winstdeling

Vacature in het kort

Als projectleider Elektrotechniek leid je elektrotechnische projecten van het begin tot het einde. Je werkt samen met een team om projecten op tijd, binnen budget en met de juiste kwaliteit af te ronden. Je taken zijn onder andere het plannen van projecten, leiding geven aan het team, goede relaties met klanten onderhouden en zorgen voor kwaliteit en veiligheid. Je moet ook problemen oplossen en zorgen dat iedereen goed met elkaar praat. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Als projectleider Elektrotechniek ben je verantwoordelijk voor het managen van elektrotechnische projecten van begin tot eind. Je werkt nauw samen met het projectteam en andere belanghebbenden om ervoor te zorgen dat projecten worden uitgevoerd binnen de gestelde deadlines, budgetten en kwaliteitsnormen. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van het projectteam, het beheren van de projectplanning en het waarborgen van een goede communicatie tussen alle betrokken partijen.
Verantwoordelijkheden:
  1. Projectmanagement: Plannen, organiseren en coördineren van elektrotechnische projecten vanaf de initiatiefase tot aan de oplevering. Dit omvat het opstellen van projectplannen, het beheren van budgetten, het toewijzen van middelen en het bewaken van de voortgang van het project.
  2. Leiderschap: Aansturen en motiveren van het projectteam om de gestelde doelen te bereiken. Dit omvat het delegeren van taken, het oplossen van conflicten en het bieden van ondersteuning en begeleiding aan teamleden indien nodig.
  3. Klantrelaties: Onderhouden van goede relaties met klanten door regelmatig contact te onderhouden, hun behoeften en verwachtingen te begrijpen en ervoor te zorgen dat aan alle vereisten van het project wordt voldaan.
  4. Kwaliteitsborging: Zorgen voor naleving van de geldende normen, voorschriften en kwaliteitsstandaarden in alle fasen van het project. Dit omvat het uitvoeren van kwaliteitscontroles, het identificeren en oplossen van mogelijke problemen en het waarborgen van een hoog niveau van vakmanschap.
  5. Risicobeheer: Identificeren, analyseren en beheren van risico's die van invloed kunnen zijn op het project, zoals vertragingen, budgetoverschrijdingen of technische complicaties. Dit omvat het implementeren van maatregelen om risico's te minimaliseren en het opstellen van een noodplan voor het geval zich problemen voordoen.
  6. Communicatie: Zorgen voor een effectieve communicatie tussen alle betrokken partijen, waaronder klanten, leveranciers, onderaannemers en het interne projectteam. Dit omvat het regelmatig rapporteren over de voortgang van het project, het afstemmen van verwachtingen en het oplossen van eventuele communicatieproblemen.
  7. Veiligheid: Waarborgen van een veilige werkomgeving voor alle betrokkenen door het naleven van veiligheidsvoorschriften, het identificeren van mogelijke risico's en het implementeren van passende veiligheidsmaatregelen.


Gevraagd

  • Een afgeronde opleiding op MBO-niveau in de richting van Elektrotechniek.
  • Enige jaren ervaring als projectleider Elektrotechniek.
  • Goede communicatie- en leiderschapsvaardigheden.
  • Goed ontwikkeld probleemoplossend vermogen en besluitvaardigheid.
  • Kennis van relevante wet- en regelgeving en elektrotechnische normen.


Aanbod

Een mooie, zelfstandige en afwisselende baan in een energiek team dat werkt mooie projecten in bv hotels, musea, kantoren en mediabedrijven. Een hecht team die open staan voor elkaar om te helpen. Een team dat gek is op elkaars kennis en ervaring, waardoor kennis gedeeld wordt en het prettig samenwerken is. Je krijgt een marktconform salaris en, ook niet onbelangrijk, een pakket aan goede arbeidsvoorwaarden zoals een winstdelingsregeling en 38 vrije dagen per jaar. Ook krijg je beschikking over een bedrijfsauto, laptop en smartphone. Daarbij alle mogelijkheden om door te groeien.

Salaris

€ 3.500 - € 5.400 p/m
Afhankelijk van opleiding leeftijd en ervaring

Bedrijfsomschrijving

Deze installateur ontwerpt, installeery en onderhoud elektrotechnische installaties, inclusief inbraakbeveiliging, brandmeld- en ontruimingsinstallaties, telematica, noodstroom, zorgsystemen en domotica. Dat doen zij voor grote utiliteitsbouw- en woningbouwprojecten: renovatie, transformatie of nieuwbouw. Deze installateur is trots op hun opdrachten: van bekende hotels, hypermoderne kantoorcomplexen, zorginstellingen, mediabedrijven tot wereldberoemde musea.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in