+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Housekeeping Supervisor Stagiaire Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Engels (taal)

Aanbod

  • Stage

Vacatureomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Hospitality Management student (of een ander gerelateerde studie) die graag de Housekeeping Manager wil assisteren in haar taken en toezicht wil houden op de dagelijkse operatie binnen de housekeeping afdeling. Jij zal een belangrijke rol spelen in de ondersteuning van het team met het behalen van consistente en kwalitatieve resultaten. Daarnaast zal jij je bezighouden met het uitvoeren van projecten die gericht zijn op het verbeteren van de operatie. Een ander voordeel van je stage is dat je uitgebreid ervaring zal opdoen met Opera (PMS), het meest gebruikte PMS in de hotelindustrie wereldwijd. 

Heb jij oog voor detail en weet jij hoe je een team moet ondersteunen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

WIE BEN JIJ?
  • Jij volgt momenteel een HBO-studie in de richting van hospitality of toerisme en je bent op zoek naar een stageplaats voor minimaal 5 maanden, maar bij voorkeur langer (10 maanden).
  • Jij kan goed ondersteunen en weet precies hoe je medewerkers moet begeleiden en trainen.
  • Jij bent oplossingsgericht en vind innovatieve manieren om de dagelijkse operatie te verbeteren.
  • Jij bent energiek, weet hoe je prioriteiten stelt en hoe je kan delegeren.
  • Jij spreekt vloeiend Engels. 
LEONARDO HOTEL AMSTERDAM REMBRANDTPARK
Inmiddels zijn wij niet meer weg te denken uit Amsterdam-West. Met achttien verdiepingen heb je vanuit ons hotel een spectaculair uitzicht over de hele stad. Op de 17e verdieping vind je Floor 17. Hier kun je op 85 meter hoogte genieten van de lekkerste cocktails en gerechten. Op ons dakterras worden de leukste evenementen georganiseerd zoals movie nights, een potje ijshockey of ontspannen yoga-sessies. Vergaderen met adembenemend uitzicht? Ook dat kan bij ons! Kortom, Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark is een dynamische plek!

MAAK KENNIS MET HET TAILOR MADE TRAINEESHIP
Voor de ambitieuze hotelier van de toekomst is het Tailor Made Traineeship (TMT) bij Leonardo Hotels the place to be! Zie jij je stage als het begin van een carrière in de hospitality? Bij Leonardo Hotels sluit je stage aan bij je interesses, wensen en talenten. Als trainee, ongeacht de afdeling of hotel, word je automatisch ingeschreven voor het TMT-programma (). Je kan meerdere hotels en afdelingen ervaren; volgen van expertsessies in onderwerpen als Marketing en Finance; gemotiveerd en gecoacht worden doorjouw persoonlijke coach; ontwikkel je persoonlijke leiderschapsvaardigheden en, misschien wel het belangrijkste, leer alle andere HBO-stagiaires kennen door middel van onze georganiseerde TMT-lessen en sociale bijeenkomsten!

WAT KRIJG JIJ VAN ONS (NAAST EEN FIJN TEAM NATUURLIJK)?
  • Als HBO student ontvang jij een stagevergoeding gebaseerd op â¬750,- bruto per maand fulltime, die bestaat uit â¬670,- stagevergoeding en â¬80,- onkostenvergoeding. Wij hanteren variabele betalingsperiodes van 4 of 5 weken per keer, volgens het aantal gewerkte dagen en gewerkte uren. Dus de ene maand krijg je wat minder en de andere maand wat meer.
  • Jij werkt hard en daarom investeren wij in jou! Maak kennis met het unieke Tailor Made Traineeship (TMT); een op maat gemaakte stageplek als vliegende start voor jouw carrière.
  • Ben jij opzoek naar een (bij)baan voor tijdens of na jouw studie? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij bieden goede doorgroeimogelijkheden.
  • Gek op korting? âSee the worldâ met onze wereldwijde kortingsregeling!
  • Ãn geniet van een overnachting met diner en ontbijt in het hotel waar jij werkzaam bent tijdens jouw Weet Waar je Werkt experience!
Meer weten over waarom werken bij ons zo tof is? !

SOLLICITEER NU!
Wij zijn een jong bedrijf met een grote dosis aan ambitie, positiviteit en creativiteit! Interesse? Dan ontvangen wij graag je motivatie en CV. Je kunt reageren via het sollicitatieformulier. Vragen? Neem voor meer info contact op met onze HR afdeling.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in