+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Medewerker Goederen Ontvangst Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Als Warehouse Agent speel je een cruciale rol in de stroom van goederen binnen ons bedrijf, waarbij je betrokken bent bij zowel inkomende als uitgaande zendingen. Je taken omvatten het ontvangen van goederen, het controleren van vracht op hoeveelheid, kwaliteit en mogelijke beschadigingen, en het zorgen voor een nauwkeurige verwerking en opslag. Je bent ook verantwoordelijk voor het picken, controleren, verpakken en palletiseren van uitgaande vracht, waarbij je ervoor zorgt dat onze producten veilig en efficiënt hun bestemming bereiken🚚💨. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Je zult daarom verschillende interne transportmiddelen bedienen en besturen, zoals heftrucks en elektrische pompwagens, en ervoor zorgen dat vrachtwagens correct worden geladen en gelost. Het is van cruciaal belang dat je de veiligheidsprocedures volgt en bijdraagt aan een veilige werkomgeving voor jezelf en je collega's. Je zult verschillende vrachtcontouren bouwen en afbreken en ervoor zorgen dat alle activiteiten voldoen aan de security- en compliance-regels opgesteld door ons bedrijf. Verder is het jouw taak om de werkplek netjes en geordend te houden volgens de 7S-regels, wat bijdraagt aan efficiëntie en veiligheid op de werkvloer.

Wij bieden:

- Een uitdagende en afwisselende functie binnen een dynamisch team 🌀. - Marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden 💰. - Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei 📈.

Wij vragen:

- Bekend met bedrijfsbeleid en -procedures, met nadruk op veiligheid en compliance 📚. - Kennis van lokale en internationale logistieke regelgeving 🌍. - Bewustzijn van luchtvrachtvereisten;
IATA en ADR certificeringen zijn een pre 🛫. - Vloeiend in Nederlands en basis Engels - In het bezit van een geldig heftruckcertificaat 🏗️.

Waar ga je werken:

Wil jij deel uitmaken van een wereldwijd logistiek avontuur? Onze organisatie, een ware gigant in import en export met meer dan 40 jaar expertise, brengt jou naar alle uithoeken van de wereld! Met een team van meer dan 19.000 collega's in meer dan 100 landen, zijn wij dé sleutel tot tevreden klanten wereldwijd. Terwijl ons bedrijf groeit met elke dag die voorbijgaat, vragen wij ons af: groei jij met ons mee?
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in