+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Combi Monteur E/G Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Stedin

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Werk waar je trots op kan zijn
Dit ga je doen

Door de energietransitie komt er meer werk op ons af dan ooit. Er rijden straks veel meer elektrische auto’s. Steeds meer huishoudens en bedrijven leveren energie terug aan het elektriciteitsnet en onze taak als Netbeheerder is het net klaar te maken voor de toekomst.

Als combi-monteur bij de afdeling Zakelijk Project voer je uitdagende en afwisselende werkzaamheden uit, zoals aanleg, vervanging, verzwaring, verwijderen van huisaansluitingen en installaties, en onderhouden de elektriciteits- en gasnetten. Naast je technische werkzaamheden ben je ook regelmatig in contact met de klant om de installaties te vervangen en aansluitingen te realiseren. Naast de 12.000 E aansluitingen, hebben we in Noord-Holland ook 160.000 gasaansluitingen. Daarom zijn we naast je E-kennis ook op zoek naar je G-kennis. 

Waar we misschien wat terug moeten gaan schroeven met aardgas, staan nieuwe gassen te springen om door onze leidingen te stromen. Je kunt hierbij denken aan waterstof of biogas. Dat maakt dat jij als monteur middenin een onwijs toffe ontwikkeling staat en mee kan innoveren in deze nieuwe en snel veranderende energiewereld. Oude leidingen moeten aangepast ofwel vervangen/verwijderd worden en daar hebben we vakmensen voor nodig.
Je komt echt overal. Soms bij de mensen thuis en soms ga je met een groot team aan de slag in een complete wijk. Weer of geen weer, je staat je mannetje of vrouwtje. Als je van fysiek werk houdt, is dit een wereldbaan, die je sowieso trots gaat maken. Want die Stedin-overall en -auto staan symbool voor een bijdrage leveren aan een schoner Nederland. Je werkt in een hecht team van ongeveer 15 monteurs en uitvoerders.



Gevraagd

Jouw sterke punten
Worden we blij van

Dit is echt zo'n baan voor doeners. Gewoon hard werken met topcollega’s en samen dingen voor elkaar krijgen. Je bent dan ook een doorzetter en teamspeler. Praat je graag? Prima. Veel klanten waarderen het als je vertelt wat je bij hen thuis gaat doen. Het is natuurlijk ook top als je Nederland een stukje schoner wilt maken voor de komende generaties. 

Wat jou verder onze nieuwe combi-monteur maakt?
•    Je hebt een mbo-opleiding niveau 2 of 3 afgerond, richting elektrotechniek, aangevuld met gastechniek
•    Je hebt verstand van en ervaring met E- en gasnetten en je bent in het bezit van de aanwijzing BEI VP-LS en VIAG VP of AVP (of bereid dat snel te gaan behalen). 
•    Je werkt volgens de veiligheidsregels.
•    Je bent een teamspeler die eigenbelang ondergeschikt maakt aan het teambelang.
•    Je bent in het bezit van rijbewijs B.



Aanbod

Een goed team
Daar hoor je bij

Meteen vanaf dag één maak je deel uit van de afdeling Zakelijk Project in Noord-Holland (van Alkmaar tot Amstelveen). Een groep aanpakkers, doeners en probleemoplossers. Harde werkers en harde lachers. Een team dat altijd vooruitdenkt over de te nemen stappen, waarbij veiligheid en zonder angst kunnen werken, vooropstaan. Vieze handen? Daar ben je ook niet bang voor.


Nu reageren
Laten zien wat je in huis hebt

Zin in deze baan? En nu en later genoeg te doen hebben? Reageer dan snel. Solliciteer gewoon met de knop ‘solliciteren’. Vergeet niet je CV mee te sturen. Je hoeft geen motivatie mee te sturen, maar dat mag wel. Als we ook denken dat je bij ons past, nemen we snel contact met je op voor de vervolgstappen. Wij wensen je veel succes!

Vragen? Neem voor meer info contact op.
Met Hein van der Meij, Corporate Recruiter, via 06-06-25328890 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina., of met Han Bouwens, Teamleider, misschien wel jouw toekomstige leidinggevende, via 06- 13904886 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in