+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Chef monteur elektrotechniek nieuwbouw Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Regiodienst

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Regiodienst

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Winstdeling

Vacatureomschrijving

Introductie

Ben jij die chef monteur die zorgt dat een project op rolletjes loopt? Als chef monteur ben jij samen met de projectleider verantwoordelijk voor de gang van zaken op het project. Je stuurt dagelijks je collega monteurs op het project aan. Je werkt op allerlei interessante locaties, zoals hotels, musea, kantoren of mediabedrijven.


Organisatie

Bij ons staan we bekend om onze passie voor elektrotechniek en ons streven naar kwaliteit in elk project. Als Elektromonteur Nieuwbouw bij ons bedrijf krijg je de kans om aan de meest interessante nieuwbouwprojecten te werken, zonder last te hebben van hoogtevrees. Onze projecten bieden je een diversiteit aan werkzaamheden en uitdagingen, waarbij je altijd wordt uitgedaagd om het beste van jezelf te geven.


Functie

In deze uitdagende functie leg je niet alleen aan de hand van de specificaties zelfstandig elektrotechnische installaties aan (zowel sterkstroom, zwakstroom als telematica), maar geef je ook leiding aan je collega monteurs op het project.

Het instrueren, begeleiden en coachen van jouw team bestaande uit 1-10 monteurs is een belangrijk deel van je werk. Je zorgt voor de personele bezetting op jouw project en in overleg met de projectleider verdeel je de werkzaamheden.

Ook vul je indien nodig, ontbrekende technische gegevens aan en maak je detailplanningen. Je bewaakt de voortang van het traject. Je bent het aanspreekpunt voor de klant op locatie, maar ook voor inleners, leveranciers en onderaannemers.

Daarnaast werk je technische specificaties uit en overlegt ze met de projectleider. Via de werkvoorbereider zorg je voor de aanvoer van al het benodigde materiaal en materieel en zorg je voor de afvoer van afval en materiaal. Je zorgt voor een correcte projectadministratie.


Functie eisen

Minimaal een opleiding op MBO niveau 4 elektrotechniek (of gelijkwaardig) en ruime ervaring als (eerste) monteur in de utiliteitsbouw. Omdat je collega’s gaat aansturen, heb je aantoonbare leidinggevende of aansturende ervaring. Om je werk goed en veilig uit te voeren en omdat je zorgdraagt voor de veiligheid van je collega monteurs, heb je VCA VOL en heb je kennis van de relevante wet- en regelgeving. Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) overleggen en je hebt je rijbewijs. Ook belangrijk: je bent representatief, communicatief sterk en secuur. Je spreekt de Nederlandse taal goed. Je bent klantvriendelijk, stressbestendig en flexibel.


Aanbod

We vragen nogal wat van je. Wat krijg je daarvoor terug? Een leuke en zelfstandige baan in een energiek team dat werkt aan interessante projecten en voor toonaangevende opdrachtgevers. In dit team doen we regelmatig een beroep op elkaars kennis en ervaring, waardoor kennis gedeeld wordt en het prettig samenwerken is. Met een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden zoals een winstdelingsregeling, 38 vrije dagen per jaar en beschikking over een bedrijfswagen en smartphone. Daarbij bieden we je volop mogelijkheden om door te groeien binnen ons bedrijf.


Sollicitatie

Solliciteer nu via de sollicitatiebutton of neem contact met ons via e-mail/bellen. Wij reageren uiterlijk binnen 48 uur op jouw sollicitatie en hopen jou snel in ons team te verwelkomen!

Telefoonnummer: 020-7058140 Mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in