+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Junior Applicatiebeheerder in het Ziekenhuis Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

The New Crew

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als IT-starter krijg je de unieke kans om binnen een vooraanstaand universitair medisch centrum bij te dragen aan het beheer van cruciale zorgapplicaties. Je wordt direct betrokken bij implementaties en werkt samen met een ervaren collega aan specifieke applicaties. Deze rol biedt niet alleen een steile leercurve, maar ook de mogelijkheid tot deels thuiswerken, een persoonlijk ontwikkelprogramma, een Talentmanager, en een aantrekkelijke reiskostenvergoeding. Lees door om te zien hoe deze rol jouw professionele horizon kan verbreden.
 

Volledige vacaturetekst

Als IT-starter ben je samen met je team verantwoordelijk voor het beheer van verschillende zorgapplicaties binnen een vooraanstaand universitair medisch centrum.

  • Vanaf het begin neem je een actieve rol aan door mee te lopen met ervaren professionals. Hier leer je verantwoordelijkheden dragen, vooral bij de implementatie van zorgapplicaties.
  • Je krijgt inzicht in de implementatie en ondersteuning van cruciale IT-systemen in de zorg, zoals Elektronische Patiëntendossiers (EPD). Denk hierbij aan applicaties in het laboratorium, de apotheek en werkplekbeheer voor zorgprofessionals.
  • Je wordt gekoppeld aan een ervaren collega om samen een specifieke applicatie te beheren. Of het nu gaat om het uitvoeren van lifecycle-updates of het beantwoorden van vragen van zorgafdelingen en leveranciers, jij en je buddy dragen samen de verantwoordelijkheid en onderhouden het contact. Zodra je deze taken onder de knie hebt, krijg je meer autonomie over je eigen te beheren applicaties.
  • Je ontwikkelt ook de vaardigheid om High-Level Designs (HLD) te begrijpen, inclusief abstracte modellen en technische schema's.
  • Een job voor een jaar voor tussen de 32 en 36 uur per week met als doel indiensttreding.
  • Een unieke kans om je snel te ontwikkelen op het gebied van applicatiebeheer, met veel doorgroeimogelijkheden.
  • De mogelijkheid om deels thuis te werken.
  • Een persoonlijk ontwikkelprogrammat.w.v. €5.200
  • Een persoonlijke Talentmanager
  • Reiskostenvergoeding: 23 cent per km en OV = 100% vergoed

Jij bent een proactieve starter met een HBO/WO achtergrond en de ambitie om jezelf te ontwikkelen in de wereld van IT. Als kritisch denker documenteer jij je bevindingen en behoud je het overzicht, zelfs in uitdagende situaties. Je gaat graag de uitdaging aan, maar blijft met beide benen op de grond. Je zoekt een organisatie waar je de vrijheid krijgt om je eigen pad te bewandelen, en samenwerken is iets wat je met plezier doet. Overleggen, sparren en leren zijn activiteiten waar je graag aan deelneemt. Nu kijk je er naar uit om jouw opgedane IT kennis mee te nemen binnen een zorg-omgeving om zo je steentje bij te dragen.

x

Zie jij deze job wel zitten? Solliciteer dan uiterlijkzondag 12 mei via de “solliciteer direct” button of via de Whatsapp button. Video sollicitaties van maximaal 1.5 minuut zijn van harte welkom! Of, ken jij iemand die goed bij deze job past? Draag ze dan aan via onsRecrewtprogramma en verdien beide een bonus!**algemene voorwaarden zijn van toepassing

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in