+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

Productiemedewerker Kwaliteitscontrole Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PDZ Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • Ploegentoeslag

Vacature in het kort

In deze functie als Kwaliteitsmedewerker in een laboratorium, controleer je de kwaliteit van industriële mineralen. Je werkt zelfstandig en zorgt dat de mineralen aan de normen voldoen. Dit doe je door tests te doen en resultaten te noteren. Je werkt in een team dat waarde hecht aan kwaliteit. Er zijn kansen om te leren en te groeien. Je krijgt een goed salaris en extra geld als je in verschillende shifts werkt. Ook zijn er mogelijkheden voor extra training. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Als Kwaliteitsmedewerker in ons laboratorium ben je belast met het controleren van de kwaliteit van industriële mineralen. Je voert deze controles uit met behulp van machines en zeefmethoden volgens vastgestelde procedures. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de mineralen voldoen aan de vereiste specificaties. Dit doe je door monsters te nemen, tests uit te voeren en resultaten accuraat vast te leggen in tabelvorm. Het is van groot belang dat je zelfstandig kunt werken en een goed begrip hebt van de Nederlandse taal, aangezien je bevindingen moeten worden gecommuniceerd met collega's en klanten.


Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een gerenommeerd bedrijf gevestigd in het Westelijk Havengebied in Amsterdam, gespecialiseerd in de bewerking en op- en overslag van industriële mineralen op internationale schaal. Kwaliteit staat centraal in onze activiteiten, en we zijn op zoek naar gemotiveerde individuen die bijdragen aan ons streven naar excellentie.


Wat wij vragen
  • MBO werk- en denkniveau
  • Zelfstandig kunnen werken
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Ervaring met laboratoriumwerkzaamheden is een pré
  • Bereidheid om in 3-ploegendienst te werken
Wat wij bieden

Wij bieden een boeiende functie binnen een dynamische werkomgeving waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen binnen een team van enthousiaste collega's. Naast een competitief salaris bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder ploegentoeslag voor werken in verschoven diensten, en mogelijkheden voor verdere opleiding en training.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in