+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Manager Bedrijfsadvies Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Yacht

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Yacht

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 6.500 p/m
  • 13e maand, Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Als manager bedrijfsadvies leid je teams van zelfstandige adviseurs in de Randstad, waarbij je expertise in zakelijke kredietverlening cruciaal is. Je bent de brug tussen het hoofdkantoor en de teams, waarbij je een belangrijke rol speelt in veranderingstrajecten en het sociale karakter van ons financieringsbeleid bewaakt. Je vertegenwoordigt ons in belangrijke netwerken en werkt nauw samen met het managementteam. Klaar om meer te weten te komen over deze kans? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

In de functie van manager bedrijfsadvies ben je verantwoordelijk voor de aansturing en het functioneren van de teams die gevestigd zijn in de Randstad. Dit zijn teams met vak volwassen en zelfstandige bedrijfsadviseurs die ieder een eigen portefeuille met klanten bedienen. We zoeken bij voorkeur iemand die woonachtig is in de Randstad.

Als leider heb je een natuurlijk overwicht. Op basis van je kennis en ervaring fungeer je als sparringpartner voor de adviseurs, ook als het gaat over krediet technische vraagstukken of complexe klantsituaties. Ervaring met zakelijke kredietverlening is daarbij vereist. Je bent in staat makkelijk te verbinden maar bent ook duidelijk. Je bent helder in je visie en besluitvaardig. Je bent in staat beleidskeuzes van Qredits uit te leggen en deze vervolgens tot uitvoering te brengen en te monitoren. Je bewaakt het sociale karakter in ons financieringsbeleid. Je vind het leuk om veranderingstrajecten te managen. Je bent de spreekbuis richting directie over wat er leeft onder de bedrijfsadviseurs en je komt met voorstellen voor verbeteringen. Je hebt ervaring met het aansturen van commerciële mensen. Je bent in staat makkelijk te verbinden en vertrouwen te realiseren en heel duidelijk een kader te scheppen waarin we met elkaar werken. Afspraak is afspraak. Je vertegenwoordigt Qredits ook in belangrijke netwerken, zoals de samenwerking met KvK, ondernemersorganisaties en intermediairs.

Je bent een belangrijke spil tussen het hoofdkantoor en de teams in het land. We verwachten dat je bereid bent één dag per week op het hoofdkantoor in Almelo te zijn. De rest van de week werk je samen in en met je teams op locatie. Ook vind je het leuk om waar nodig zelf klanten te helpen en samen met je adviseurs regelmatig klantgesprekken te doen. Je bent de belangrijkste sparringpartner van de commercieel directeur en werkt daarnaast nauw samen met je collega’s uit het management team (binnendienst, beheer&risk, marketing en Academy).



Gevraagd

Relevante HBO/WO opleiding.

Relevante Opleidingen op gebied van zakelijke kredietverlening en management

Ruime ervaring in de zakelijke kredietverlening, bij voorkeur in de financiële sector.

Minimimaal 3-5 jaar management ervaring op het gebied van aansturing van commerciële medewerkers.



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Salarisindicatie €6.500 bruto per maand

13e maand én premievrij pensioen

25 vakantiedagen per jaar

Ruimte om trainingen & opleidingen te volgen

Leaseauto, laptop en iPhone 13



Bedrijfsomschrijving

Qredits is de enige landelijk opererende Microfinancieringsorganisatie in Nederland en op de Caribische eilanden. Qredits verstrekt zakelijke kredieten tot € 250.000, coaching en trainingen aan startende en bestaande ondernemers in het MKB. De organisatie is in 2009 gestart en de afgelopen jaren sterk gegroeid tot een van de grootste alternatieve zakelijke dienstverleners in Nederland. Qredits heeft op dit moment 135 medewerkers in dienst. Het hoofdkantoor is gevestigd in Almelo. Het team in de buitendienst (ca 25 adviseurs) bedient de markt vanuit kantoren in Almelo, Amsterdam, Rotterdam, Arnhem en Eindhoven.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in