+40 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.

💡 StudiJob Collega – Backoffice Medewerker Salarisadministratie Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

StudiJob

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m
  • Bonusregeling

Vacature in het kort

Hou je van werken met data en cijfers? Bij ons, waar het geluk van werknemers centraal staat, kun je aan de slag als Backoffice Medewerker. Je zorgt ervoor dat onze uitzendkrachten elke week correct betaald worden. Ook help je met verschillende financiële taken. Een kans om je talent te gebruiken en bij te dragen aan een fijne werkomgeving. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

➡️ Werken als Backoffice Medewerker bij StudiJob

Blink jij uit in het werken met cijfers en vertaal jij complexe informatie moeiteloos naar heldere taal? Lijkt het je leuk om de wekelijkse verloning van uitzendkrachten in goede banen te leiden? En is een organisatie waar werkgeluk voorop staat belangrijk voor jou? Dan ben jij op zoek naar StudiJob – en wij naar jou!



Gevraagd

Werken bij StudiJob

StudiJob is een leuke (al zeggen we het zelf) informele omgeving en is gericht op het aanbieden van relevante kennis (bij)banen voor starters en studenten. Als onderdeel van onze backoffice werk je nauw samen met de financial controller, business controller en andere backoffice medewerker. We zijn een klein, hecht en informeel team dat regelmatig gezellige borrels en uitjes organiseert. Bovendien staat er elke dag een smakelijke lunch klaar, waar je gezellig bij kunt aanschuiven. Ons kantoor is gevestigd vlakbij Roeterseiland, een bruisende locatie in Amsterdam-Oost. 



Aanbod

Wat ga je doen als Backoffice Medewerker?

Jij bent verantwoordelijk voor het verzorgen van de wekelijkse verloning van de uitzendkrachten via Salesforce. Dit doe je in nauwe samenwerking met de frontoffice en financial controller. Daarnaast fungeer je als aanspreekpunt voor uitzendkrachten per telefoon en per mail. Je staat de uitzendkrachten te woord over bijvoorbeeld de uitbetaling of de loonstrook. Je vertaalt soms complexe informatie naar een duidelijke en heldere uitleg.

Verder ga jij je bezighouden met:

  • Het zorgvuldig bijhouden van de administratie van verloningsgegevens en loonstroken in Salesforce;
  • De geleidelijke uitbreiding van jouw functie naar functioneel beheer van het Salesforce-platform;
  • Het ontwikkelen en genereren van rapportages binnen Salesforce om de salarisadministratie te monitoren en verbeteringen voor te stellen.
Dit heb jij in huis

Je hebt minimaal een MBO diploma en HBO werk- en denkniveau. Ben je daarnaast in het bezit van Praktijkdiploma Loonadministratie of heb je een andere relevante opleidingsachtergrond en heb je reeds ervaring met verloningsprocessen dan is dat een pré. Bij voorkeur heb je ook kennis van relevante wet- en regelgeving. Daarnaast ben je bereid om je verder te ontwikkelen in functioneel beheer van het Salesforce-platform.

Verder beschik je over de volgende eigenschappen:

  • Sterke communicatieve vaardigheden, waarmee je complexe informatie helder kunt uitleggen aan uitzendkrachten.
  • Vermogen om prioriteiten te stellen en flexibel te zijn.
  • Nauwkeurigheid en oog voor detail bij het verwerken van gegevens.
  • Enthousiasme om aan een nieuwe uitdaging te beginnen!
Dit bieden wij jou

Een uitdagende en veelzijdige functie binnen een informele en leerzame omgeving. De functie is voor minimaal 32 tot 40 uur per week met een brutosalaris tussen € 2.500,- en € 3.500,- per maand op basis van 38 uur per week.

Daarnaast ontvang je een onkostenvergoeding van € 80,- netto per maand (bij fulltime dienstverband) en een bonusregeling. Gedeeltelijk thuiswerken behoort ook tot de mogelijkheden. Het komende jaar staat bol van leuke evenementen en activiteiten ter gelegenheid van ons 25-jarig bestaan, inclusief een trip naar het buitenland!

Zie jij jezelf al werken als Backoffice Medewerker? Solliciteer direct!

Via de knop op deze pagina! Mocht je nog aanvullende vragen hebben, dan kan je natuurlijk altijd even contact opnemen met Britt via onderstaande info!

Bij StudiJob kijken wij verder dan jouw cv, wat ook inhoudt dat wij alle kandidaten die op deze vacature solliciteren gelijk behandelen zoals beschreven in ons antidiscriminatiebeleid. Ben jij een kandidaat met afstand tot de arbeidsmarkt? Niet bij ons! We moedigen je aan om altijd te solliciteren, zodat we in gesprek kunnen over alle mogelijkheden. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in