+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Amsterdam.
Laad meer vacatures

Adviseur procesmanagement Amsterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Sprinter Search

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Laptop, Pensioenregeling, Telefoon v/d zaak

Vacature in het kort

Zoek je een baan waar je echt het verschil kunt maken? Als Adviseur Procesmanagement werk je aan uitdagende projecten en help je bij het soepel verlopen van alles. Je komt terecht in een team waar samenwerken en persoonlijke groei centraal staan. Plus, er zijn veel kansen om te leren en door te groeien. En natuurlijk, er is ook tijd voor plezier, met een borrel op vrijdag. Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Korte omschrijving
Denk jij niet in problemen maar in oplossingen? Weet jij als geen ander welke processen er nodig zijn om een project tot een goed einde te brengen? Lees dan vooral verder!

De uitdaging!

Als Adviseur Procesmanagement is het jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat het project volgens de gemaakte afspraken verloopt. Jij bent iemand die actief betrokken is en die even gemakkelijk advies geeft aan de opdrachtgever over de reikwijdte van een project als dat je meedenkt met de opdrachtnemer over hoe zij het maximale rendement kunnen behalen. Je bent er altijd als eerste bij om problemen aan te pakken en op te lossen. Je biedt ondersteuning aan het bouwteam, bewaakt de kwaliteit en zorgt ervoor dat alle processen nauwgezet en volgens afspraak verlopen. Je staat stevig in je schoenen en je bent niet bang om kritisch te zijn als deze de voortgang van het project kunnen verbeteren.


Wat heb je in huis?

Zelfstandig een proces opzetten en het structureren ervan is voor jou geen onbekend terrein. Daarnaast kun je verbeterpunten analyseren en implementeren. Voor deze vacature zoeken we iemand met ervaring. Maar heb je nog niet zo veel ervaring willen ze je ook graag de kans geven. Heb jij de drive om te leren en je verder te ontwikkelen? Solliciteer dan vooral! Ze leren je alles.

Daarnaast is het fijn als je:

  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring hebt in een soortgelijke rol;
  • Een technische opleiding hebt voltooid (HTS/WO);
  • Je plannen en documenten kunt opstellen ten behoeve van de voortgang van een project.

Kun jij naast dit alles ook nog eens invulling geven aan alle, of een deel van de, IPM-rollen en heb jij ervaring in het aansturen en opleiden van collega's en projectteamleden? Ook dan verwelkomen ze je graag.

Oftewel, we zoeken voor dit leuke bedrijf een Junior, Medior of Senior Adviseur! 


Waar kom je te werken?

In jouw rol als Adviseur Procesmanagement kom je te werken binnen een hechte club specialisten. Deze partij vind naast hard werken, persoonlijke ontwikkeling ook erg belangrijk. Dit stimuleren ze door de 80/20 regel binnen de organisatie, in deze 20% persoonlijke ontwikkelingstijd krijg jij toegang tot de kennisbank en de interne academie. Met jouw collega's werk je samen met toonaangevende klanten in de bouwnijverheid. 

De organisatie stimuleert ondernemerschap, samenwerken en flexibiliteit. Samen het beste resultaat behalen! Er heerst een platte organisatiestructuur, er is weinig sprake van hiërarchie. Hierdoor is het teamverband goed te voelen als je het kantoor binnen stapt. Naast de gezonde sportmentaliteit is er ook ruimte voor een borrel op de vrijdagmiddag. Doen waar jij energie van krijgt, dat is belangrijk bij deze organisatie! 

Zie jij jezelf al als Adviseur Procesmanager werken bij deze partij? Lees snel de arbeidsvoorwaarden die zij jou bieden.


Arbeidsvoorwaarden

Sprinter Search neemt 1 op 1 de voorwaarden van de organisatie over. Voor de rol van Adviseur Procesmanager staan goede arbeidsvoorwaarden die worden afgestemd op jouw persoonlijke wensen en behoeftes.

  • Bij deze organisatie is geen cao van toepassing, wat voor jou het volgende betekent:
    • Een uitstekend salaris, volledig afgestemd op jouw leeftijd, kennis en ervaring;
    • 25 vakantiedagen;
    • De mogelijkheid tot opbouw pensioen;
    • Vakantiegeld;
    • Auto van de zaak;
    • Laptop en telefoon van de zaak.
  • Diverse opleidingsmogelijkheden;
  • Diverse doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie!

Is jouw interesse gewekt of wil je meer informatie over deze organisatie?

Neem dan contact op met Fleur Kegel via 06-23831691 of stuur een e-mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in